Dr Disrespect: Завръщането
Streams

Dr Disrespect: Завръщането

След около два месеца отсъствие, Докторът се завръща по-силен от всякога! След като преди време призна, че не е бил верен на жена си и реши да си даде почивка, сега той се завърна с пълна сила, като се говори че "падането" на платформата на Twitch се дължи точно на неговата поява онлайн.

В процеса на своето завръщане, Dr. Disrespect привлече вниманието на огромната Twitch аудитория (389,000 човека, гледащи едновременно), но не можа да пребори рекорда на League of Legends играча - Tyler1, който преди известно време събра 400,000 човека. Този рекорд се отнася, за ЕДИН стриймър, тъй като повечето от вас ще си кажат "Ама мейджъра събра над 1 милион?!?!".

Докторът събра огромната аудитория, а и спечели първата си PUBG игра след двумесечната пауза. Интересното беше че играта протече изключително добре за него, но беше и също толкова комична. Още в началото до него, във водата падна "дроп" пакет ,в него той намери AWM, който всъщност е най-добрият снайпер в играта. Не след дълго, до него падна и още един пакет, а в него имаше още един такъв снайпер. Самият Док не можа да повярва и с лека усмивка каза "Това не е нагласена игра".

Ето и моментът на победата:

През 2017, популярността на персонажа, играна от бившия разработчик на игри Гай Бийм, скочи до небесата. Дойде и моментът, в който самият той казваше, че е "лицето на twitch", а това вече далеч не е лъжа.


"Второто аз" на Докторът, а именно Robo Doc също на няколко пъти се включи в играта, но нямаше същите успехи.

А пък парите валяха, като дъжд. На няколко пъти Док получи по $500, а един от неговите почитатели му дари $5,000! Тези неща не остават незабелязани от Доктора и той веднага реагира с думите "ШЕГУВАШ ЛИ СЕ?!"
 

На няколко пъти той споменаваше, че има огромни планове за 2018, като най-запомнящата фраза беше "2018 ще бъде моята година, отново"
Също така беше споменато, че има преговори с много големи компании, най-вероятно за спонсорство, което означава, че Dr Disrespect отново ще се цели във върховете.


На нас остава само хубавото преживяване - да се наслаждаваме на персонажа му!

показване на 1 от 1 Коментар