Кои са стриймърите на HFTV?
Streams

Кои са стриймърите на HFTV?

Един стриймър, два или пък три - избора какво да гледаш правиш ти!

Винаги се радваме, когато семейството на HaveFunTV става по-голямо. Затова ви приведстваме да се запознаете с бандата, която ще ви забавлява ден и нощ.

Някои от тях имат брада (много важно качество), други имат жълти патета, трети пък са икони, но най-важното е, че всички те обичат гейминга:


Qforina

TWITCH FACEBOOK YOUTUBE INSTAGRAM

1. Представи се пред читателите

Здравейте! Казвам се Георги, по-познат съм като Яфо или Яфорина, 30 годишен кандидат пенсионер съм от София. Играя игри през целия ми съзнателен живот и винаги съм обичал да се изгубвам в света на някоя готина игра. В личен план съм женен и имам две прекрасни дъщерички, които обичам повече от всичко. :)

2. Как започна да стриймваш?

Ами случайно стана всичко, аз от много дълго време исках да почна да стриймвам, но нямах нужното знание. Винаги ми се струваше нещо сложно - трябваше да се науча как се работи с програмите, а и нямах много свободно време да отделя и да започна. Един ден бях поканен да стриймвам в проекта Лимбо, и тъй като тогава имах повече свободно време, се хванах най-накрая и от там получих необходимите знания за стриймване, както и зрителска аудитория, която харесваше това което правя. Реших, че ми се отдава и продължих да се занимавам с това. :)

3. Кой са любимите игри, които играеш на стрийм?

Аз започнах с Counter-Strike: Global Offensive и Hearthstone и до ден днешен това са игри, които обичам да играя на стрийм - особено CS. Като цяло съм много разнообразен стриймър и не играя една определена игра - в повечето случаи отделям поне 1 час на стрийм да пробваме нови игри, а и когато излизат новите ААА заглавия се опитвам да ги изиграваме ако става нещо в тях. Но ако трябва да кажа една игра най-много играя CS:GO. :)

4. Кой е най-смешният момент от стриймърската ти кариера?

Това е малко сложен въпрос, тъй като не мога да определя само един момент като най-смешен. Като цяло на моят стрийм винаги е забавно и се случват някакви идиотщини :). Но един от първите ми забавни моменти и до ден днешен си остава дупката - това беше и една от първите ми компилации. Може да се каже, че тогава много сме се забавлявали на мой гръб :D

5. Каква музика може да очакваме да слушаме на стрийма ти?

Както обичам да казвам - аз не слушам един стил музика - мога да слушам всичко, стига да ми харесва като ритъм. Най-много слушаме микс от различни песни и стилове в ремиксиран вариант. Буквално на стрийм съм пускал от рап, рок, метъл, поп, хаус, дръм и бас, та до сръбско. :D

6. Любимият въпрос: Играеш ли със зрители?

Като цяло вече играя само със събове отчасти, тъй като има прекалено много хора и всички искат да играят. В началото правех игри със зрители, които ми излизаха през носа и реших, че няма как да се угоди на всички. Затова всяка събота на стрийма играя със събове, главно CS:GO. :)


Niku

YOUTUBE GAMING FACEBOOK YOUTUBE INSTAGRAM

1. Представи се пред читателите

Здравейте, казвам се Никола, по-познат в гейминг средите като Niku. Занимавах се дълго време с Counter-Strike 1.6, а след това преминах на CS:GO, както направиха всички.

2. Как започна да стриймваш?

От доста години исках да стриймвам, но нямах нужната техника. Дори нямах нормален компютър за игри. След като си взех компютър, веднага изтичах и за камера, а в същия ден последва и първият ми стрийм. Всеки ден зрителите ставаха все повече и повече и дори направих много приятели, с които до ден днешен общувам.

3. Кои са ти любимите игри, които играеш на стрийм

Играя най-често CS:GO. Имало е случаи, в които играем League of Legends и PUBG, но определено насочвам вниманието ми към Counter-Strike.

4. Кой е най-смешният момент от стриймърската ти кариера?

Моментите не са един или два и не мога да ги класирам. Ще оставя едно клипче направено от Dook, за да разберете защо не мога да посоча само един.

5. Каква музика може да очакваме да слушаме на стрийма ти?

Всичко. Буквално. Не се ограничавам никак. Ако нещо ме грабне го слушам постоянно, ако не - просто стои за фон.

6. Любимият въпрос: Играеш ли със зрители?

Когато съм в много добро настроение - играя със зрители, но много пъти ми е излизало през носа, както каза Яфо.


Dook

TWITCH FACEBOOK YOUTUBE INSTAGRAM

1. Представи се пред читателите

Здравейте! Казвам се Иван, но в интернет пространството съм познат като Dook или Dook_hs. На 23 години съм и в момента живея и работя в София, но родом съм от Пазарджик. В свободното си време се занимавам със стрийминг и правене на видеа, които качвам в YouTube. Известен съм със своите компилации от моменти на български стриймъри.

2. Как започна да стриймваш?

Още от ранните си ученически години исках и се занимавах със създаването на някакъв вид контент. Винаги съм имал мечта някой ден сериозно да се занимавам с това, но никога не съм предполагал, че някой ден ще стриймвам. Преди може би около 2 години започнах да се интересувам от Twitch и от стрийминга като цяло. С моите приятели гледахме Niku, който ми е приятел от детството и ни беше споменал, че играе CS:GO и бил много добър, а аз бях много запален и играех само тази игра по това време. Постепенно набирах все по-голям интерес към стриймването. Винаги съм твърдял,че именно Niku ме е вдъхновил да се занимавам с това, поне така е в главата ми. След като събрах пари за нов компютър и периферия, лятото на 2017-та година започна моето приключение в Twitch.

3. Кои са любимите игри които играеш на стрийм?

Започнах да стриймвам на любимата ми игра по онова време – Hearthstone. Играя я от дълго време и имам доста опит, затова смятах, че имаше какво да покажа на хората и да задържа техния интерес. По това време смятах да играя само Hearthstone и от там идва и „_hs“ на края на никнейма ми в Twitch. Впоследствие започнах да стриймвам от време на време една друга любима моя игра – CS:GO. Вкарвах наистина много часове и в двете игри както на стрийм така и офлайн, до момента, в който burnout-нах т.е. уморих се от тях и не ми доставяха удоволствие вече. След това смених играта на Fortnite, която тъкмо ставаше популярна по онова време и до ден днешен играя главно на моя стрийм, като понякога разцъквам и малко Hearthstone.

4. Кой е най-смешният момент от стриймърската ти кариера?

Смешни моменти от моята стриймърска кариера до сега със сигурност има и то не малко количество. Но няма как да определя кой е моментът, който бих определил като „най-смешен“. Изгледал съм наистина много клипове както на мен, така и на други стриймъри, при монтажа на моите компилации. Вече е такава каша в главата ми, че просто не мисля, че мога да дам адекватен отговор на този въпрос. Все пак ще оставя едно видео, което може да ви е забавно!

5. Каква музика може да очакваме да слушаме на стрийма ти?

Аз съм широко скроен човек и слушам почти всякакъв стил музика. Предимно на моя стрийм се слушат рап и хип-хоп жанрове. Понякога може да съм пуснал малко по-тежки парчета в стил рок, пънк. И разбира се, от време на време и по малко чалга – предимно ретро. Абе каквото ви е на душата, това има на моя стрийм. Слушам това, което ми е кеф, когато ми е кеф, или поздрава на някого направен чрез донейшън.

6. Любимяит въпрос: Играеш ли със зрители?

Ех, както попът на българския стрийминг Яфо е казал – „Това ми е любимото“. Много често задаван въпрос на моя стрийм, особено когато играя Fortnite, който ми е меко казано втръснал. Играя със своите зрители понякога, нямам против това, но само в моментите когато и аз имам желание. Предимно играя с мои приятели и други стриймъри, които са ми по-близки и като цяло избягвам да играя с хора от чата. Не искам накрая да има пренебрегнати и да има изказвания като - „Dook ama ti igra s goshko69 ae sega s men pls golqm sum ti fen”. Затова правя отделни стриймове, в определени дни, в които играя само с хора от моя чат.


Miffzy

TWITCH FACEBOOK YOUTUBE INSTAGRAM

1. Представи се пред читателите

Привет на всички! Казвам се Мария, а най-вероятно сте ме засичали онлайн като Miffzy или Miffidy. На 27 години съм, а играя на игри от повече от 23. 
Преди време играех състезателно, като най-големият ми успех е 4-то място в световния ladder на Guild Wars. Вече го карам по-кротко и мързеливо.

2. Как започна да стриймваш?

Обичам да си говоря с хората за игри и сметнах, че стриймването е страхотен канал за това. Като цяло винаги това ми е било любимото - да си разговарям с хората, които се включват на стрийма ми. Е, в началото на 2014 година направих своя Twitch канал, и от тогава стриймвам когато мога. Не е толкова често (понякога даже е по-рядко от 1 път в месеца), но ще гледам да има по-чести стриймове през 2019.

3. Кои са ти любимите игри, които играеш на стрийм

World of Warcraft определено - вече играя сравнително лежерно, и това ми дава възможност да обръщам повече внимание на чата. Като цяло зависи какво ми се играе, рядко си правя програма - решавам на момента. За съжаление сега точно имам да си пооправя компютъра, за да се върна отново в twitch подобаващо.

4. Кой е най-смешният момент от стриймърската ти кариера?

Един много готин ace на de_dust2, където убих петия играч с последния си патрон. e-pic. Като цяло не се смятам за забавен стриймър, по-скоро при мен ще откриете едно спокойно място за приятелски разговор на каква ли не тематика :)

5. Каква музика може да очакваме да слушаме на стрийма ти?

Зависи от настроението ми, но предимно rock, metal, indie, alternative. 

6. Любимият въпрос: Играеш ли със зрители?

Да! Ще се радвам скоро на стрийм да направим няколко ARAM-а в LoL заедно :)


Myth

TWITCH FACEBOOK YOUTUBE INSTAGRAM

1. Представи се пред читателите

Здравейте, казвам се Петрослав или по-добре познат в интернет пространството като Myth.  На 27 години съм и се занимавам с видео монтаж и обработка. Обичам състезателния елемент в игрите (esports), като съм бил полупрофесионален играч в няколко различни дисциплини. Бих казал, че  най-успешен си остава периода с любимия ми Counter-Strike 1.6/Global Offensive.

2. Как започна да стриймваш?

Ами мисля, че около 2012-2013 пуснах първия си стрийм. Тогава имаше две платформи - Own3d.tv и justin.tv (която по-късно стана и twitch.tv). Първоначално стриймвах StarCraft II, а след като си взех по-добра машина, около 2014, започнах да стриймвам предимно CS:GO.  Реално край работа и всичко друго нямам много голяма възможност да стриймвам, но когато ми остане време и желание натискам Live бутона.

3. Кои са ти любимите игри, които играеш на стрийм

Предимно разцъквам FPS заглавия, като Quake Champions/CS:GO/PUBG, но не е изключено от време на време да поиграя малко Hearthstone или нещо друго. Също в следващите няколко месеца мисля да възобновя стриймовете си на тема видео монтаж и обработка.

4. Кой е най-смешният момент от стриймърската ти кариера?

Забавни моменти има много, почти на всеки стрийм успявам да се изложа по някакъв начин. Но може би лично за мен най-забавните моменти ще си останат в самото начало, когато примерно ме гледат 8 човека и кажа някоя шега и някой напише "хаха". Какво да ви кажа - забавна работа.

5. Каква музика може да очакваме да слушаме на стрийма ти?

Предимно слушам нещо, което просто да върви на бекграунда, но не е изключено да слушаме rap,synthwave, dnb и... в много специфични случаи Слави Трифонов.

6. Любимият въпрос: Играеш ли със зрители?

Опитвам се, въпреки че понякога ми е много трудно да организирам нещата.


Това са стриймърите на HaveFun TV, не забравяйте да ги последвате в социалните мрежи и техните стрийминг канали!

Свързани страници

Виж всички

5 Коментара

Напиши коментар
 • JoSeKi
  JoSeKi
  мега гига lineup!
 • Mega_Tron
  Mega_Tron
  Всички са много готини, но аз лично се кефа най-много на НикУ! Изключителен CS:GO играч, има супер високо ниво и е много толерантен в игра, не съм го чувал да вика! Пожелавам на всеки един, който играе тази игра поне веднъж да може да играе с него, за да види колко е добър! п.с. В случай, че някой ден отслабна, искам да съм як като него!
 • Almost
  Almost
  Половината са ми любимци, а с другите ще се "запозная" тепърва. Успех на всички във всичко :)
 • UNLNovember
  UNLNovember
  Вярно си е!
 • Niku
  Niku
  Само красаФци!
показване на 5 от 5 Коментара