Най-гледаните канали в Twitch за месец май 2019
Streams

Най-гледаните канали в Twitch за месец май 2019

Топ 10 за месеца. 

Знаете, че обичаме да ви казваме, кой какво гледа в Тwitch от време на време. Ако сте нови стриймъри, и искате да имате повече зрители, ако просто сте фенове на някоя игра или от чисто любопитство, можете да разгледате данните по-долу. Данните са за периода 1-31 май, а каналите са подредени по общ брой гледани часове. 

Повечето стриймове, които виждате са на доста разпознаваеми личности или организации. Както обикновено, когато по даден еспорт има турнир, каналите, които го предават на живо получават бууст в гледаемостта. На първо място за месеца е Russian Dota 2 Hub. През май имаше няколко големи турнири по Dota 2, организирани от ESL, Mars и EPICENTER. Всички те имаха висока гледаемост. Dota2RuHub е Dota 2 каналът с най-висока гледаемост, главно заради популярността му, графика, към който се придържа и други фактори. 

Каналът на Ninja e на второ място с 9.9 милиона часове. За сравнение, миналата година за същия времеви период той имаше над 30 милиона и първото място. Доста сме си говорили за това как Ninja за известно време направи нещо, недостижимо до сега. Той беше интересен, идентичен, играеше популярна игра и то сравнително добре. Неговата съпруга се занимаваше с рекламата и бранда му. Всичко това, плюс правилното време, когато звездата на американеца изгря, го направи най-гледания стриймър. В последно време, стриймърът няма чак толкова фенове, колкото някога, но пак консистентно е в топ 10. 

Tfue е на трета позиция също с 9.9 милиона часове, следван плътно от постоянното присъствие в класацията, а именно - Riot Games. 

Другите стриймове в топ 10 виждахме и в миналите месеци. Оverwatchleague е на предни позиции, както и DMLDisney. Останалите места са за няколко популярни личности, които добре познаваме. 

Какво гледате вие в Twitch и кои стриймове следите? Споделете в коментарите. 

Източник: esportsobserver
 

Няма коментари

Напиши коментар