Най-гледаните канали в Twitch за миналата седмица
Streams

Най-гледаните канали в Twitch за миналата седмица

Какво се гледаше най-много в стрийминг платформата след големите еспорт турнири. 

През миналата седмица нямаше особено много големи еспорт турнири. Затова повечето от най-гледаните канали са на популярни стриймъри. Ето и кои са те. Класацията е по общ брой изгледани часове в Twitch от понеделник до неделя. 

Стриймърите Chance “Sodapoppin” Morris и “Asmongold са на челните места, главно играещи World of Warcraft. Ninja прави добър резултат с малко най 2 милиона изгледани часове за седмицата и е на второ място в класацията. Това е доста по-малко от часовете, които той правеше в пика на кариерата си, но и с тези часове американецът пак е в челните места. Тfue е след него с 1.7 милиона часа. Ще бъде интересно да видим как ще се развие драмата между стриймърът и организацията му FaZe Clan

Каналите на Riot Games и Overwatch League си взимат заслужена почивка, поне до следващите турнири. Следващото голямо събитие по League of Legends, което очакваме с нетърпение е LCS Summer Split, който започва на 1 юни.  Започнаха и много интересни срещи от DreamHack Masters Dallas, които със сигурност ще разместят класацията за следващата седмица. 

Сред челните места виждаме и професионалния Fortnite играч от NRG Esports - Mason “Symfuhny” Lanier. Не го виждаме често сред най-гледаните стриймъри, но миналата седмица беше най-силното време тази година. Той увеличи и часовете си стрийм, което разбира се му помогна. 

Другите стриймове, които допълват челната десетка, както виждате и от снимката по-горе са Shroud, handongsuk, playhearthstone, xqcow, summit1g, symfufny.  

Игрите, които най-консистентно се задържат на върха напоследък са League of Legends, Fortnite, Dota 2, cs:go. Fortnite се превърна и в трамплин за извесността на редица изгряващи геймъри и стриймъри. Тя е много предпочитана игра, в която и конкуренцията напоследък е доста голяма. 

Какво гледате вие в Twitch? Има ли стриймър или игра, която следите? Споделете в коментарите! 

Източник: esportsobserver
 

Няма коментари

Напиши коментар