Red Bull кенчета с облика на Ninja
Streams

Red Bull кенчета с облика на Ninja

Ако се чудите как да станете популярен стриймър, водете си записки. 

Вадете тефтерите и си записвайте дами и господа. Особено ако се чудите как да станете популярни в онлайн пространството, Ninja има на какво да ви научи. Не трябва дамо да сте добър на някоя популярна игра, да сте харизматичен и да умеете да си говорите със зрителите. Трябва ви и бранд, и по-скоро бранд околи самите вас. В конкретния случай доста помага и фактът, че съпругата му Джесика Гок всъщност всъщност разбира от маркетинг и PR и то много. Явно Бевинс е извадил късмет, а ето ги и последните новини. Освен това, естествено той се появи в правилния момент с точната игра и прическа...за да бъде интересен.

Изображение: Esports Observer

Стриймърът Tyler “Ninja” Blevins ще се появи на лимитирана серия кенчете на Red Bull Energy Drink. Това е и първата звезда, която виждаме на въпросното място след футболиста Neymar Jr. през февруари 2018г. 

Red Bull подписва с Ninja за първи път през миналия юни. От тогава той е рекламно лице на компанията и Red Bull атлет. Сега, като част от рекламна кампания Red Bull обявиха онлайн надпревара, с награда среща, както и гейминг сесия със стриймъра на предстоящо събитие. 


Кеновете с облика на Бевинс за момента ще са в продажба само в САЩ до изчерпване на количествата. 

Популярността на Ninja e предпоставка той да бъде канен за рекламно лице на различни продукти и компании. Видяхме го в реклама на Superbawl, което между другото беше пример за електронен спортист, който прави реклама на традиционен спорт. Видяхме го и в реклами на Samsung.

Изглежда сякаш американецът знае какво прави и го прави добре. Интересно ми е кое ще бъде следващото голямо име в стрийминг индустрията. Дали ще бъде някой, който играе Apex Legends например... и няма ли да видим момиче-стриймърка най-накрая. Да, и аз малко се съмнявам, но знае ли човек. 


Пожелаваме ви успешна седмица и както винаги - Have fun!.

Няма коментари

Напиши коментар
Tags