Стреляха с оръжие по къщата на DrDisRespect
Streams

Стреляха с оръжие по къщата на DrDisRespect

Полицията разследва случая, след като неизвестен извършител стреля по къщата на DrDisRespect.

Guy Beahm, по-известен като Dr. Disrespect, спря своя стрийм на 11 септември след като някой стреля по къщата му.

Новината дойде веднага на самия му стрийм, след като той изигра няколко игри на Call of Duty, но след това стана от стола, нямаше го в порядъка на минута и след това се върна без известните му атрибути (перуката и очилата) и с думите "Някой стреля по къщата ни. Счупи прозореца на горния етаж. Това е вторият изстрел. Някой стреля вчера по шибаната ни къща." 

Преди предаването му да спре, Beahm, доста изнервено каза няколко лоши думи посока извършителя, които предпочитам да не превеждам.

Ето и видео от случката:

 

От тогава, името на стрийма е променено, като пише, че Beahm е добре и не е пострадал.

Докторът е една от известните гейминг личности, която популяризира battle royale игрите, а той има много опит със зрители, които се опитват да се шегуват с него. Повечето са много безобидни, като хората го намират вътре, в самата игра и се опитват да я прецакат, като докторът реагира в някои случаи нормално, в други се ядосва, а в трети дори заплашва да ги намери някой ден. Естествено, в кръга на шегата.

Много известни интернет личности често трябва да се справят с различен тормоз - от предизвикателни коментари в социалните медии до идване на SWAT екип в домовете им, след като зрители са се обадили на органите на реда, ако може така да наречем "SWAT" екипите.

Какво мислите, дали феновете не отиват прекалено далече? Какво ще се случи ако DrDisRespect използва всичкия си violence, speed и momentum, височина от 2 метра и 3 сантиметра и 94 сантиметра отскок от място? Имат ли шанс неговите тролове, оставам на вас да споделите в коментарите отдолу!

Свързани страници

Виж всички
CS:GO
FACEIT Major 2018 - Ден 2
Игри
HFTV отворени позиции
CS:GO
Групите за ESL One New York са ясни
League of Legends
Българин спечели EU LCS Summer Split 2018

Няма коментари

Напиши коментар