Топ 10 най-гледани стрийма в Twitch 
Streams

Топ 10 най-гледани стрийма в Twitch 

Какво гледахме в средата на месец февруари? 

Новата battle royale игра Apex Legends остава на върха на класацията по гледаемост в Twitch, въпреки че еспорт събитията дадоха бууст на CS:GO и Dota 2. 
Статистиката отдолу показва различното съдържание по общите часове гледаемост в Twitch, като конкретната седмица, за която са данните е от 18 до 24 февруари 2019г. *

Както може да се види и от графиката по-горе, Apex Legends e на челната позиция с 23.12М часа, а след нея на втора позиция е League of Legends с 20.30М ч. 

Fortnite e на четвъртата позиция с 15.63М часа, следвана от Just Chatting стриймовете, с малко над 12М. В челната десятка са още PUBG, Hearthstone, Overwatch, както и GTA V.

Естествено, нормално е челното място да бъде заето от Apex Legends. Играта е нова, интересна, с приятна графика и съчетаване на елементи от различни игри. Освен това, почти всички по-големи имена в стрийминг индустрията играят играта. Освен това, всеки, който иска да се научи, пуска стриймовете им, за да задобрее по-бързо и да усвои тънкостите на играта. Това са само част от причините новият battle royale да поставя рекорди по абонати и гледаемост и за поредна седмица да е на върха в Twitch. Ако искате да научите повече за уграта, както и някои полезни съвети, ето една подходяща статия

Колко обаче ще продължи този "hype" по играта, можем само да гадаем, а какво по-добро място за това, от коментарите под статията.

Лично аз се радвам, че League of Legends е на втора позиция, защото това значи, че от по-старите игри, лигата е най-гледана. Това утвърждава играта още повече в световния еспорт, което може само да ме радва. 

Естествено, IEM Katowice повиши гледаемостта на CS:GO в последните седмици. В момента турнирът е във финалната си фаза, затова, ако ви се гледа качествен CS:GO на най-високо ниво, не се колебайте, а елате на twitch.tv/hftvred, където ще го предаваме с коментар на български език, а също така ще може да си изпълните задачите от Pick'Em Challenge. IEM Katowice продължава утре. Първата среща за деня е между отборите на NaVi и Faze от 17:00ч.


*Данните, използвани в статията са от esportsobserver.

Какво гледате в Twitch и кои са игрите и стриймърите, които следите? Споделете в коментар!

Няма коментари

Напиши коментар