Топ 10 най-гледани стриймове за миналата седмица
Streams

Топ 10 най-гледани стриймове за миналата седмица

Fortnite отново е на върха.
 

Началото на новия сезон във Fortnite помогна на играта отново да се изкачи на челната позиция по гледаемост в Twitch, като задмина прекия си конкурент - новата Battle Royale игра Apex Legends. 

Eто и кои други игри влизат в челната десятка на най-гледаното съдържание в стрийминг платформата по брой гледани часове. Данните в статията са от esportsobserver.

Fortnite даде на играчите възможността да качват левълите на акаунтите си, като със всяко ниво да получават достъп до ново съдържание. Има и козметични промени по картата, които позволяват на фенове и стриймъри да разучават нови и нови места. 

Всички знаете колко мълниеносно дойде Apex Legends и как счупи рекордите за гледаемост. Фактът обаче, че Fortnite съумя да се върне на върха, главно благодарение на новото съдържание показва, че тя все още е интересна за огромна част от феновете на жанра. 

League of Legends държи втората позиция, като в момента се играе и турнирът LCK Spring Split 2019, който противопоставя някои от топ отборите в света на LoL. 

Доста добри са цифрите и когато става дума за CS:GO. Разбира се, принос за тези резултати има и току що отминалият Katowice Major, който донесе страхотни емоции, невероятни изненади и Counter-Strike на най-високо ниво. Ако сте пропуснали срещите можете да гледате записите с коментар на български език само в ефира на Have Fun TV.

Последните три игри в челната десятка са там консистентно в последно време, като и трите са с повече часове гледаемост спрямо предходната седмица. Други изненади като че ли няма. 


Какво гледате в Twitch? Кои са игрите и стриймърите на които отделяте най-голямо внимание? Споделете в коментарите. 

 

Няма коментари

Напиши коментар