Топ 10 нaй-гледани стриймъри за последната седмица
Streams

Топ 10 нaй-гледани стриймъри за последната седмица

Нищо ново под небето, Ninja отново е на върха.

От време на време проверяваме кои са най-гледаните стриймъри и дали има големи промени в ранглистата. Ето какво разбрахме за последната седмица.

По принцип имаме доста повече Fortnite стриймъри в топ 10, но този път са само половината, като четири от тях са в долната част на таблицата. Tyler "Ninja" Blevins все още е с короната на главата си, като има двойно повече часове гледаемост, от втория в класацията. Ninja реши да не присъства на турнирите и събитията през изминалата седмица и това доведе до повече време за стрийм, а той достигна почти 900,000 часа гледаемост само за една сесия.

Имаме няколко стриймъра, които не срещаме в челните места и това е заради турнир по League of Legends - The Asian Games, който не беше излъчван официално в Twitch, но пък хора, като Jie "xTears" Shi и Pengxiao "Dave" Mao, с респективно 513.6K и 387.7K човека напълниха платформата със зрители, както и разрастнаха своите канали. 

Overwatch League Grand Finals в Twitch имаше 319.1K максимум зрители, а пък The International (Dota 2) достигна до 626.8K, на всички езици.

Въпреки, че официалният YouTube канал на Asian Games стриймваше събитието, то той едва стигна до 70K човека.

Един от хората в топ 10 - Brandon "Seagull" Larned, който е Overwatch играч, отказал се от професионалната игра преди месец и сега вече е официално стриймър. В неговите стриймове може да гледате много различни игри, като той стигна до 103.8K човека. Също така достигна до над 4,000 абоната през изминалата седмица, за да ги направи общо над 20,000.

 

Източник: esportsobserver

Свързани страници

Виж всички
Fortnite
Вижте кое е новото оръжие във Fortnite
CS:GO
Безплатна версия на CS:GO

Няма коментари

Напиши коментар