Топ 10 стрийма за април
Streams

Топ 10 стрийма за април

Какво гледахме в Twitch през миналия месец? 

Често ви показваме какво е на мода в Twitch и какво гледаме. Ето и малко информация за изминалия месец април. Следващите данни се отнасят за общ брой изгледани часове в Twitch. Ето и как изглежда класацията от 1 до 30 април. 

Основната разлика спрямо миналата година е стриймът на Ninja. 2018 беше годината в която Блевинс постигна невероятни и недостигани до тогава резултати в платформата. Стриймвайки с рапъра Drake, хоствайки събитие в Лас Вегас, стриймърът разгърна потенциала си и застана за дълго време на челната позиция по гледаемост в Twitch. За април 2018г. Той имаше 31 милиона часа. Сега положението е малко по-различно. Ninja e на пета позиция с 8.2 милиона часа гледаемост. Интересно е, че челното място е за Overwatch League с едва 12.8 часа. Тези цифри, обаче са съвсем нормални. Миналата година, Fortnite беше тотален хит, а Блевинс- най-гледаният стриймър. Сега цифрите са малко по-балансирани между игрите. 

Jaryd “Summit1g” Lazar e най-гледаният "инфлуенсър" в момента. Както знаете, той стриймва разнообразни игри. След него е tfue, като разликата не е чак толкова голяма. Останалите канали в класацията не са изненадващи. Riot Games, както обикновено е в челните места, Ninja и Shroud също са в десетката. След това виждаме lirik, alanzoka, esl, solaryfortnite. 

Както обикновено еспортовете, по които има турнири, получават бууст на гледаемостта. ESL Pro League започна и така часовете гледаемост се повишиха. CS:GO е в челните 10 и без турнири, но конкуренцията в момента е по-висока от всякога. Не забравяйте и за българския стрийм, където можете да гледате срещите от ESL Pro League, а именно HFTVRed.

Източник: esportsobserver

Какво гледате най-често в Twitch? Гледате ли стриймове в друга платформа? Споделете в коментарите! 

Няма коментари

Напиши коментар