Топ 10 най-гледани канали в Twitch за седмицата 1-7 октомври
Streams

Топ 10 най-гледани канали в Twitch за седмицата 1-7 октомври

Интересна статистика за началото на октомври месец.

The League of Legends World Championship дава начална скорост на месец октомври и Twitch, както и излизането на Assassin's Creed Odyssey

Общите часове гледаемост на League of Legends са се увеличили с 48.3% миналата седмица, в сравнение със седмицата преди това. 21.24 милиона часа са изгледани, а 24.6% са чрез канала на Riot Games в Twitch.

Това е страхотно начало на събитието. Предаването на английски език води всички класации, като на корейски и френски са направени само 2.8% и 3.1% от общите часове за League of Legends.

Новата категория на Twitch - Just Chatting, което е подобно на старото In Real Life (IRL) стана много популярно. Както може би вече знаете, тази категория е за стриймъри, които говорят дирекно със зрителите си, но не включва игри и подобни. Само за седмица категорията се е вдигнала със 75.5% в изгледани часове и е третата най-гледана категория, като избутва IRL в по-задни позиции.

Най-новата Asassin's Creed игра от Ubisoft се изстреля мигновено в Топ 10. Повечето нови заглавия не дебютират с по-висока позиция от 5-то място, докато Assassin's Creed Odyssey е на 4-то. Това може да се отдаде на Michael "Shroud" Grzesiek, който я играеше на стрийм последните дни.

Shroud, който е по-известен с PUBG изпълненията си направи 1.8 милиона часове гледаемост, като 1.4 милиона идват, докато е играл Assassin's Creed Odyssey, като това са 17.9% от всичките часове гледаемост на играта в Twitch.

А вие пробвахте ли новата Assassin's Creed Oddysey или пък гледаме Worlds 2018? Напишете в коментарите. И както винаги - Have Fun! 

 

Източник: esportsobserver

Няма коментари

Напиши коментар