Twitch маратон на Инспектор Гаджет
Streams

Twitch маратон на Инспектор Гаджет

От Twitch отново ни връщат в детството ни, този път с маратон на Инспектор Гаджет.

В последно време платформата Twitch стриймва различни анимации. Преди няколко месеца бяхме върнати години назад с маратона на Pokemon, за който ви разказахме в една друга статия, а сега ще гледаме и Инспектор Гаджет. Децата на 90-те сме израстнали с филмите и детското, така че с лека носталгия ще се върнем към него. 

Всичките 65 епизода от първия сезон на класическата анимация ще бъдат стриймвани през следващата седмица в Twitch. Маратонът започва на 17 декември в 20:00ч. българско време и ще продължи до 24 декември вечерта. 


Инспектор Гаджет е американски анимационен сериал, който излезе преди много години. Колко по-точно ли? Пилотният епизод излиза на 4 декември 1982г. През 1999г. излиза и филм за инспектора, а през 2003г. продължението му. Нека споделя, че въпреки изключително ниския рейтинг на филмите в IMDB (4.1 и 3.5), когато бях дете ги харесвах и мисля, че на по-малките сред нас може да са им интересни. 

Ето и малко повече информация за анимацията. Това е самият Инспектор Гаджет. 
 

via GIPHY

Той работи по заплетени случаи, както подобава на всеки уважаващ себе си Инспектор. 

Това е племенницата му Пени. Като всяка самоуважаваща се племеница, тя разрешава загадките и случаите с помощта на своето вярно куче - Brain

via GIPHY

А това са котката на злодея и самият той, или поне ръката му, защото така или иначе никога не го виждаме (освен в игралните филми).

via GIPHY

През 2015г. от Нетфликс подновиха сериите, като в тях липсваше гласа на Дон "Get Smart" Адамс, който почина няколко дни преди това. Интересен факт е, че момичето, което озвучава Пени, всъщност е дъщерята на Дон Франкс - Крий Съмър. Дон Франкс е човекът, който озвучава злодея - Др. Клоу.

Инспектор Гаджет заема интересно и важно място в американската детска поп култура. То е едно от малкото тамошни продукции от онова време, които са едновременно забавни и образователни. Няколко поколения деца по целия свят са израстнали с анимацията за чудатия инспектор. Лично аз мисля да си пусна Twitch, за да изгледам поне няколко епизода. 


Ако пък не ви се стои вкъщи, а искате да се разходите навън под може би последните слънчеви лъчи тази година, но все пак попаднете в киносалона, вижте кои са интересните филми, които излизат утре. 

Свързани страници

Виж всички
Мобилни
Какво ново в Instagram?
Култура
Soulja Boy и неговите конзоли
Кино
Какво ще гледаме другата седмица?

Няма коментари

Напиши коментар