Tyler1 иска да играе на Канадска борба с Dr DisRespect на следващия TwitchCon
Streams

Tyler1 иска да играе на Канадска борба с Dr DisRespect на следващия TwitchCon

Ако "докторът" се съгласи, ще гледаме Канадска Борба между едни от най-гледаните стриймъри в Twitch.

Като оставим настрана двубоят между Конър Макгрегър и Флойд Мейуедър, какво бихме искали да видим още? - Естествено, Канадска борба между Tyler1 и Dr Disrespect, как какво?

Докторът и Тайлър могат да направят това реалност на следващия Twitch Con. А откъде произлиза всичкото това?
Всичко започна от завръщането на "доктора". Той събра около 390 хиляди човека на стрийма си в своя пик. От тук се породи въпроса - Кой е събрал най-много хора, които го гледат при завъщането му? Tyler1 или Dr Disrespect.

Войните в Twitter и Facebook веднага започнаха между феновете на двамата, а "докторът" не пропусна да налее масло в огъня чрез Twitter:

 

 

 

Кой е кралят на Twitch? 

Официална информация излезна от Twitch, като те споделиха, че Dr DisRespect е новият носител на титлата със своите 388 хиляди човека, които са го гледали по едно и също време при завръщането му. Tyler1 от своя страна е имал 383 хиляди, при своето завръщане.

Тук не свършва всичко, обаче! Tyler1 отговори в Twitter и предложи всичко да бъде решено на Twitch Con, чрез игра на Канадска борба:
 

 

Ако всичко върви по плана на Tyler1, определено ще видим едно страхотно шоу на Twitch Con, но за съжаление все още датите за събитието не са оповестени.
 

Няма коментари

Напиши коментар