40 нови Avengers емоджита в Twitter
Кино

40 нови Avengers емоджита в Twitter

Повечето от героите получиха свое емоджи

След по малко от 10 дни очакваме премиерата на Avengers: Endgame. По този повод Twitter пусна 40 нови емоджита, които репрезентират повечето от героите във вселената на Marvel(MCU) за последните години. Разбира се, има емоджита и на тези, които бяха заличени от Танос в края на Avengers: Infinity War. 

Marvel Studios са си партнирали с артиста Truck Torrence, който е нарисувал изображенията. В снимката по-долу виждаме Капитан Америка, Хълк, Черната вдовица, Тор, Железният човек. Освен това, тук са и новите попълнения като Черната пантера, Капитан Марвел и самият Танос. Има и две емоджита на Корг и Миек, които са едни от най-интересните герои от Тор: Рагнарок. Признавам си, че въпреки че съм гледала всичките филми ми отне известно време да разбера кого представят някои от емоджитата, но като цяло повечето са много сполучливи. 

Един от героите, които липсват е Вижън. За последен път видяхме героя на Пол Бетани в Отмъстителите: Война без край. Помните, че тогава, Танос взе един от камъните на вечността от него, но нека да не навлизаме в неприятни подробности. В крайна сметка, да се съсредоточим върху положителната страна на нещата, а не върху негативната. 

Емоджитата вече са достъпни, така че можете да отидете в Twitter и да ги разгледате по-обстойно. 

Премиерата на Отмъстителите: Краят ще бъде на 26 април 2019г. Още в първият ден, когато продажбата на билети беше отворена, сървърите на почти всички сайтове за билети паднаха. Само 6 часа бяха достатъчни на филма Avengers: Endgame да се превърне в филма с най-много предварително продадени билети в историята на киното. В Twitter бързо се появи нов хаштаг - #AvengersEndgametickets, а в някои сайтове се предлагаха билети за стотици долари. Интересът към филма е огромен, тъй като, както не веднъж сме казвали, той ще бъде кулминацията на 10 години филми на Marvel. 

Avengers: Endgame определено е един от най-очакваните филми за годината. Това е и един от филмите, които сигурно ще бъде интересно да се гледат на кино. Желаем ви приятно гледане!
 

Източник: The Verge

Няма коментари

Напиши коментар