5 нови трейлъра: Vol. 2
Кино

5 нови трейлъра: Vol. 2

Once upon a Deadpool, Aquaman, Serenity и още няколко нови филма, за които имаме повече информация. 

Вече ви показахме трейлърите на The Lion King и Pokémon Detective Pikachu и сега всички очакваме да видим филмите. Тъкмо мислехме, че това е всичко по-интересно за тази година, но останахме изненадани. 

Deadpool

Време е за Коледа и коледни филми, а какво по-коледно от Deadpool? Fox ни изненадаха с нещо доста интригуващо. След успеха на Deadpool 2 ще се срещнем с любимия герой още веднъж. PG-13 версията на Deadpool идва на 12 декември. В трейлъра виждаме и любимите ни герои от X-Men. И не, това няма да бъде поредният филм за Deadpool, а един вид част от втората част, която ще върне хората в киносалоните и ще събира средства за благотворителна кауза.

Режисьор: David Leitch

Премиера: 12 декември 2018г.


Aquaman 

Aquaman с Джейсън Момоа идва този декември. Датата на премиерата е 21. Вече ви показахме първия трейлър, но ако все пак сте го пропуснали, можете да разберете повече за него и за филма тук. Напоследък името Джейсън Момоа стана доста известно. След впечатляващия си дебют в Игра на тронове като Хал Дрого актьорът получи и главна роля в сериала Frontier, който вече радва феновете си с трети сезон. Ето го и трейлъра на Aquaman.

Режисьор: James Wan 

Премиера: 28 декември 2018г.


Lego Movie 2

Може би съм единственият човек, на когото филмът Lego Movie не се е харесал. Въпреки това, ще гледам продължението и може би ще бъда приятно изненадана, поне до колкото мога да съдя от трейлъра на филма. Lego Movie 2 ще излезе на 8 февруари 2019г. Актьорският състав, който ще озвучава филма, както обикновено е впечатляващ. Ще чуем Чанинг Тейтъм, Марго Роби и Уил Арнет като част от звездния екип.

Режисьори на лентата са Майк Мичъл и Триша Гъм

Премиера: 8 февруари 2019г.


Serenity 

Serenity е трилър с Ан Хатауей и Матю Маконъхи. Трейлърът изглежда доста любопитно. Всъщност кой ли не обича заплетени истории за мистериозни острови? Очакваме лентата през януари 2019г. 

Режисьор: Стивън Найт

Премиера: 25 януари 2019г.


Burn the Stage

Burn the Stage е документален филм за групата BTS. Ако не сте запознати с нея, можете да прочетете някоя от нашите статии. Филмът вече излезе в Южна Корея, а феновете на бандата в Европа все още чакат. Ето го и трейлъра. 

Режисьор: Jun-Soo Park


Кои са филмите, които очаквате и какво мислите за нашите предложения? Споделете в коментарите. 

Свързани страници

Виж всички
Fortnite
Разбивачът Ралф се появи във Fortnite
Overwatch
Lego Overwatch - що е то?
Кино
The Lion King с първи трейлър
League of Legends
League of Legends комикси от Marvel

Няма коментари

Напиши коментар