6-те железни трона
Кино

6-те железни трона

Предизвикателството на Game of Thrones. 

Финалният сезон на Game of Thrones е съвсем близо! 

От известно време HBO дразни любопитството на феновете на "Игра на тронове" по всевъзможни начини. След хаштагът #forthethrone, с който продуцентите подканиха всеки от нас да подкрепи своя претендент за Желязния трон, сега предизвикателството на HBO е съвсем реално. Те са скрили 6 железни трона на различни локации по света. През последните седмици всички търсехме троновете, а някои ги намериха. 

За да ни помогнат в търсенето от компанията пуснаха видео с 360 градусови снимки на троновете и локациите. Не че те помагат особено много. Повечето от троновете са на места, далече от хорските погледи в гори или снежни пустини. 

Разбира се, хората, и особено феновете на сериала, сме упорити. Троновете бяха намерени един по един. Бяха публикувани и много снимки, някои от които от Бразилия и Испания. 


Това са двата трона, чието откриване коства най-много време и усилия.

Няма как да не отбележим, че HBO подхождат креативно и с ентусиазъм към рекламната кампания на продукцията, не че "Игра на тронове" изобщо се нуждае от такава...

7 дни и 18 часа остават до края на предизвикателството. Към момента на писане на статията само един трон все още не е открит. Не много време остава и до самия последен сезон, който ще обозначи края на една ера. Доста се изговори за него, затова няма да изпадам в подробности. Ако все пак сте пропуснали нещо, тук можете да прочетете по-интересните новини и да видите трейлъра на сезона

Кой е вашият фаворит за Железния трон, какво ще се случи с Краля на нощта и кой ще оцелее, елате в discord и споделете очакванията си. 

Няма коментари

Напиши коментар