Annabelle Comes Home
Кино

Annabelle Comes Home

Ново попълнение във вселената на Заклинанието. 

Филмите от вселената на "The conjuring" са доста различни един от друг. Има добри попадения, има и безспорно слаби филми. 

Annabelle Comes Home излиза по кината на 28 юни 2019г. Част от трейлъра ни показва неща, които сякаш сме виждали милион пъти, но другата част изглежда като ВОЙНА. Така де, хареса ми частта, в която се споменава, че Анабел всъщност е магнит за всички останали ужасии, както и онази, в която ужасеното момиче разкрива, че може би е освободило един, два, пет, десет демона. Интересно е дали този филм просто ще награди вселената на "The conjuring" и дали ще завърши вселената на Annabelle, унищожавайки веднъж завинаги отвратителната кукла. 

Определено ще има много плашещи неща изскачащи от тъмното. Тази вселена е известна с това, и някак надгражда всеки път. 

Режисьорът този път е Гари Доберман. Той е участвал в някои от другите филми от франчайза. Историята е на Джеймс Уан, което не е голяма изненада. 

Семейство Уорън никога не са имали особено много късмет с обладаните вещи. Всичко се обърква за поведен път и естествено Анабел е замесена. 

Ето го и официалния трейлър на Annabelle Comes Home. 

Интернет и по-скоро Youtube беше залят с клипове с реакции на трейлъра. Aко ви е интересно какво мислят хората за новия филм, можете да ги видите. Преди него видяхме и 11 секунден тийзър, който не ни каза нищо. 

Както ви казах, 2019г. е обещаваща за хорър жанра. Имам чувството, че дори само заради филма US, който излезе не отдавна, годината вече е по-успешна от миналата. Ще гледам Annabelle Comes Home, но не съм убедена, че това ще бъде един от филмите, които ще допринесат особено. Интересно е също дали ще видим историята на това как куклата се озовава в дома на семейство Уорън. Надявам се искрено да видим филм със добре измислен сюжет, и се надявам, че ще бъде класи над The nun, което няма да е страшно трудно. 


Ще гледате ли Annabelle Comes Home и какво мислите за трейлъра? 

Свързани страници

Виж всички
Кино
Кошмарите оживяват!
Премиера
Какво ново в Netflix, HBO и Hulu през април
Streams
Топ 10 канали в Youtube

Няма коментари

Напиши коментар
Tags