Avengers: Endgame счупи всички рекорди за предварително продадени билети
Кино

Avengers: Endgame счупи всички рекорди за предварително продадени билети

Защо феновете останаха недоволни?

Само 6 часа бяха достатъчни на филма Avengers: Endgame да се превърне в филма с най-много предварително продадени билети в историята на киното. Билетите за кулминацията на 10 години история на Мarvel бяха пуснати в продажба в САЩ във вторник. Последваха обаче "километрични онлайн редици", много крашнали сайтове и разпродадени билети. Не особено добро преживяване за феновете. 

Последният филм с подобен интерес беше Star Wars: The Force Awakens, но само за 6 часа Отмъстителите го надмина. Сайтът Fandango потвърди, че не просто това е рекорд за закупени билети, но е и личен рекорд са сайта. Това е най-успешният им ден от 19 години насам. 

Продажбите на билети са били по-силни дори от дните около Коледа и почивните дни за САЩ и Латинска Америка. Глевният редакрот на Fandango сподели в туит следното:

Разбира се огромният брой продажби е бил последван от доста обърквания и проблеми, както и всеобщо недоволство. В Twitter бързо набира популярност #AvengersEndgametickets. Стига се до там, че повечето телевизионни канали в страната е отразено недоволствието на хората, отзивите им в социалните мрежи и цялостните организационни проблеми. 

Отмъстителите: Краят е може би най-очакваният филм за 2019 година. За това помага и успеха на филма Аvengers: Infinity War, и начина, по-който филма свърши... Ако все още се чудите кои филми да гледате преди финалния, ето ги и нашите предложения.  Ако пък ви е интересно как и с чия помощ Танос успя да събере всичките камъни на безкрайността, обезателно прочетете тази статия

Филмът излиза на 26 април, а ето го и финалния трейлър. 

Източник: Polygon 

Желаем ви приятен уикенд и както обикновено - Have Fun. 

Свързани страници

Виж всички
Rocket League
FC Barcelona с отбор по Rocket League
Технологии
Защо Google Plus се провали?

Няма коментари

Напиши коментар