Black Mirror сезон 5 излиза на 5 юни
Кино

Black Mirror сезон 5 излиза на 5 юни

Нови трейлъри на Black Mirror, Господарката на злото, Batwoman

Излязоха няколко нови и доста интригуващи трейлъри. Започваме с този на Black Mirror и новините около новия сезон на сериала. Радвам се, че ще видим още серии от Black Mirror, защото го намирам за един от най-интересните сериали в последните години. Да, чувствата ми, когато гледам някой от епизодите за доста противоречиви, но това е и една от причините да харесвам Black Mirror. 

Премиерата на сезон 5 ще бъде на 5 юни. Това като че ли е отговорът на Netflix на всичките хитови сериали, които конкурентните платформи пускат през същия месец. Сезонът ще се състои от 3 епизода. Темите отново ще бъдат обществото, технологиите и самоопознаването. Ето го и трейлъра. 

И, да, актьорите от MCU са си намерили ново място след Endgame

Един от филмите на Disney, който харесах в последните години беше Maleficent от 2014г. През 2019г. ще видим продължение на приказката с Maleficent: Mistress of Evil. Анджелина Джоли отново ще играе главната роля, която не би прилягала на никой друг. Премиерата е на 18 октомври 2019г., а ето го и трейлъра. 

Доста се говореше за сериала Batwoman, особено в последно време. Все още не знаем кога през годината ще стартират сериите, знаем обаче кой ще играе батуоман, а именно Руби Роуз. Ако питате мен, това е доста добър избор на главен герой. От CW загатнаха, че можем да очакваме първия епизод есента. Ето го и първия тийзър. 

Това бяха някои от по-интересните нови трейлъри. Ако пък сте любители на хорър жанра, вижте какво ще ни донесе той през годината.

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар