Breaking Bad: Продължението
Кино

Breaking Bad: Продължението

Говори се, че се снима нова продукция по линията на хитовия американски сериал за гимназиален учител в неволя, който се превърна в любимо предаване на критици и публика.

Breaking Bad се завръща под светлините на прожекторите, този път като филм. По проекта отново ще работи Винс Гилиган ("Breaking Bad", "Х Files"). Различни медии обявиха, че отново ще видим и Арън Пол в ролята на Джеси Пинкман, а историята ще се развива в периода след края на сериите. 


През 2013г., когато видяхме последния епизод, той счупи рекордите по рейтинг и доказа, че сериалът е постигнал феноменален успех. Около 10 милиона човека са гледали края на историята на Уолтър Уайт.   

Петте сезона на сериала доведоха до края историята за Уайт, но и създадоха почва за появата на "Better Call Saul" с Боб Оденкърк, а сега и на този нов проект. 

Все още нямаме по-детайлна информация относно актьорския състав или подробности около самата продукция. Не знаем и дали ще бъдат включени други актьори от оригиналиния филм, но се надяваме да е така. 

Актьорът Брайън Кранстън, който се превъплъти в гимназиалния учител по физика Уолтър Уайт, също потвърди големите новини. В медийното пространство се говори, че снимките ще започнат в Ню Мексико, където бяха заснети и оригиналните серии. 

Разбира се, всички обичаме spin-off-и, римейкове и всякакви продължения на любимите ни филми и сериали така че чакаме с интерес да видим какво ще ни поднесат американците този път. 

Ако не сте гледали сериала, ето и за какво става дума в него:Уолтър Уайт e гимназиален учител по химия, които е диагностициран с рак. Скоро след това, той открива и новото си хоби, а именно да произвежда и продава метамфетамини

Сериалът стартира през 2008г. и имаше 5 сезона до 2013г. Рейтингът му в IMDB е 9.5 - впечатляващ резултат, особено на фона на други прехвалени сериали.  Освен това, Breaking Bad години наред обираше наградите по международните фестивали. Продукцията има няколко номинации за Златен глобус, както и 2 отличия в категориите "Най-добър телевизионен сериал" от 2014г. и "Най-добър актьор в телевизионен сериал". Наред с тях получава и с няколко награди "Еми".

Breaking Bad повдигна много морални дилеми от типа на "до къде би стигнал човек, за да подсигури бъдеще за семейството си". Не се безпокойте, ако не сте гледали сериите. Имате време да изгледате и петте сезона, докато чакате филма. 

Оставаме в очакване на още информация по темата, а когато знаем повече, ще кажем първо на вас.

Източници: HR, The Verge, CNN

Няма коментари

Напиши коментар