Очаква ни анимационен Star Wars сериал за деца
Кино

Очаква ни анимационен Star Wars сериал за деца

Disney ще превърне филмите на Star Wars в анимационен сериал за деца

Disney обяви, че ще направи анимационен сериал, който ще носи името Star Wars Galaxy of Adventures. Сериите ще включват запомнящи се моменти от оригиналната история на Междузвездни войни и ще бъдат подходящи за деца. Първите шест епизода ще бъдат пуснати на 30 ноември, на изцяло нов и отделен сайт и youtube канал. 

Историята ще бъде предназначена за най-малките фенове на Междузвездни войни  и за деца, които никога не са чували за историята. 


Ето го и трейлъра: 


James Waugh, вицепрезидент на Lucasfilm сподели: "През всичките тези години, съм имал толкова много приятели, които са родители, и които ми споделяха голямото си желание да представят филмите на децата си и да ги запознат с вселената на Междузвездни войни. Те обаче не чувстваха, че децата им са готови да разберат филмите."

Всички родители, фенове на франчайза, които са израстнали с поредицата, сега ще имат възможността да въвлекат и децата си по любимата им научнофантастична вселена. 

Както се вижда и от трейлъра, историята ще бъде разказана по лесен и прост начин, както ще присъстват и различни забавни моменти. Според мен анимацията може да се гледа дори и от 5 годишни деца. 

Пилотният епизод ще бъде достъпен и в YouTube. Galaxy of Adventures ще въвлече едно ново поколение в историята и ще ги запознае с Принцеса Леа, Дарт Вейдър, Хан Соло, Люк Скайлокър и другите ярки герои.  

Зад решението да се създаде анимационен филм за Междузвездни войни за деца седи желязна бизнес логика, защото рано или късно децата порастват и стават възрастни. Когато това се случи те вече ще бъдат фенове на франчайза и ще разполагат с финанси, които да харчат за него. 

"През декември и през цялата 2019г. ни предстоят още интересни срещи с любимите ни герои" - споделят още създателите на филмите на официалния сайт на продукцията. "Ще има забавни моменти, образователни моменти, както и такива, които само заклетите фенове на филмите ще разберат", допълват те.

Източници: The Verge, Starwars

Ще ми бъде изключително интересно да видя сериала. Какво е вашето мнение? И кой е любимият ви герой?

 

Свързани страници

Виж всички
Кино
5 нови трейлъра: Vol. 2
Кино
Порция нови трейлъри за закуска
Премиера
SPIDER-MAN: INTO THE SPIDER-VERSE

Няма коментари

Напиши коментар