Филмът за Sonic е отложен
Кино

Филмът за Sonic е отложен

След реакцията от зрителите, лентата е отложена.

Точно така! Заради негативната реакция на публиката в социалното пространство, филмът за Sonic ще бъде отложен за 2020г. Забавянето на лентата ще бъде с близо 3 месеца, за да се даде време на екипа да оправят начина по който изглежда CGI героя. Sonic би трябвало да изглежда доста повече като оригиналния след поправките. И така новата дата на премиерата е на 14 февруари 2020г. 

Режисьорът Джеф Фаулър обяви това в Twitter няколко седмици след като потвърди, че екипът ще работи по героя отново. Това беше и следствие от огромния дебат, който беше предизвикан след пускането на първия трейлър. Изказването на режисьора беше допълнено с хаштага #novfxartistswereharmedinthemakingofthismovie.

Ако можеше и създателите на Игра на тронове да се вслушваха така в своите фенове щяхме да живее в един прекрасен свят. Но и това е нещо. 

Режисьорът Роб Летърман, когото познаваме от филма Детектив Пикачу сподели следното. 

Ще бъде изключително трудно да се направи редизайн на героя. Ние прекарахме около година да създадем героите и това се случи още преди да започнат снимките. Разбира се, нищо не е невъзможно, просто не бих искал да съм на тяхно място. 

CGI героите напоследък не се приемат особено добре от публиката. Започнаха да се правят и все повече спорни римейкове на доста добри оригинали. Към Пикачу също имаше доста критики, а и не само. Видяхме много миймове.

Да кажем, че феновете на играта бяха разочаровани от визията на Sonic след първия трейлър ще бъде малко. Вълни от критики заляха социалното пространство. Надяваме се, че от студиото ще направят таралежа много по-готин и приличащ на оригинала с втория си опит, а ние ще гледаме приятен и забавен филм догодина. 

Източник: The Verge

Няма коментари

Напиши коментар
Tags