Филмът Detective Pikachu беше качен в YouTube...
Кино

Филмът Detective Pikachu беше качен в YouTube...

...или поне така си мислехме.

Интернет заговори за 100-те минути "non-stop Pikachu action". И наистина в Youtube беше качен филм, но не този, който очаквахме. 

Oстава само ден до премиерата на филма, а създателите му са намерили доста интересен начин да рекламират предстоящата премиера. Е, да, имаше и разочаровани от каченото в Youtube видео, но какво очаквате? Ден, два преди премиерата? Между другото видеото има над 10 милиона показвания, а в социалните мрежи танца на покемона се споделя почти непрекъснато последните дни. 

E, поне можем със сигурност да кажем, че от Warner Bros. имат чувство за хумор. Хората, които вече са гледали филма (и имам предвид няколко човека, които правят ревюта на филми в Youtube) споделиха, че той е забавен, особено благодарение на Райън Рейнолдс, който озвучава жълтия покемон. 

POKÉMON Detective Pikachu: Full Picture беше качено тази седмица в Youtube от Inspector Pikachu. Последва tweet. Тъй като това не е официален акаунт, сигурно поста нямаше да ни направи такова впечатление, ако самият Райън Рейнолдс не го беше ретуитнал пишейки "Leak..." и тагвайки WarnerBros.

Разбира се, бързо разбираме, че става дума за шега. Виждаме главния герой, който се разхожда в града, преди вниманието му да е привлечено от... танцуващия Пикачу. Е, все пак получихме 32 секунди от истинския филм и около 100 минути танци. Както ви споменах, социалните мрежи са потънали във въпросния танц.

Pokémon Detective Pikachu излиза по кината на 10 май 2019г., тоест утре. Към трейлърите имаше доста критики, а отзивите от филма са смесени за момента. Скоро ще разберем дали лентата си струва и дали талантът на Райън Рейнолдс ще ни накара да харесаме съмнително изглеждащия покемон.

Източник: Polygon

Няма коментари

Напиши коментар