Frozen 2 с настръхващ първи трейлър
Кино

Frozen 2 с настръхващ първи трейлър

През 2019г. зимата ще пристигне по-рано от очакваното. 

Зимата тази година ще настъпи първо през април с финалния сезон на Game of Thrones, а след това още веднъж през ноември с втората част на завладяващата анимация Frozen. 

Колкото и да сме скептични за някои от големите филми на Disney тази година, както ви казах и в миналата статия, има и такива, за които имаме големи надежди. Един от тях несъмнено е Frozen 2

Трейлърът доказа, че има защо да очакваме анимацията. 

Грандиозния успех на първата част създаде условия за два късометражни филми, мюзикъл на Broadway и 5 години в които чувахме как деца и пораснали пееха “Let it Go”. Остана само да видим и втория филм. Естествено, има време, тъй като анимацията излиза на 22 ноември 2019г. 

В трейлъра виждаме Анна, Елза, Олаф, Кристоф и Свен. Идина Мензел и Кристен Бел се завръщат като Елза и Анна. Джонатан Гроф ще бъде Кристоф, Джош Гад ще бъде Олаф. Евън Рейчъл Уд и Стърлинг Браун ще се присъединят към актьорския състав, като ролите им все още не са разкрити. В трейлъра липсват злодеи, така че вероятно те ще озвучават някой от тях... Кой знае. 

via GIPHY

Робърт Лоупез и Кристън Андерсън Лоупез отново ще пишат музиката към филма. Ще видим с какво ще ни изненадат те този път. Да не забравяме, че Let it Go спечели различни световни награди, включително и Оскар за най-добра оригинална песен. 

Това вероятно ще бъде една от най-успешните анимации за годината. Поне това са моите прогнози. Само погледнете трейлъра и екипа. Да не забравяме, че сюжетът на първия филм беше трогателен, анимацията беше забавна и приятна. Независимо дали сте харесали или не първата част, трябва да признаете, че видяхме някои нови идеи и като цяло една история за принцеси, но много далече от традиционните. 

Очакваме още трейлъри и тийзъри на филма, като до сега от Disney не са ни дали почти нищо друго. Може би освен това. 

Филмът Замръзналото кралство 2 очакваме на 22 ноември 2019г. 

Свързани страници

Виж всички
Кино
Най-слабият филм за 2018г.
Култура
Топ 3 Аниме поредици за гледане
Култура
Toп 5 полезни сайта за нови умения

Няма коментари

Напиши коментар
Tags