Gemini Man излиза на 11 октомври
Кино

Gemini Man излиза на 11 октомври

Уил Смит срещу Уил Смит

Ако един Уил Смит не ви е достатъчен, филмът Gemini Man ни дава цели двама. И въпреки че нито един от тях не е син, си пожелаваме филмът да е хубав и продължаваме напред. Кои други филми с Уил Смит очакваме? Аладин ще излезе съвсем скоро на 24 май 2019г., филмът Bad Boys for Life отново с Уил Смит през 2020г., а е обявен и Bad Boys 4, но все още нямаме официална дата за него. Но да се върнем на темата.

Режисьор на Gemini Man е Анг Лий, а филмът ще бъде sci-fi трилър, за убиец на име Henry Brogin (Уил Смит), който ще се противопостави на ...себе си, или по-точно на по-млад негов клонинг (отново изигран от Уил Смит). Естествено, клонингът ще може да предвиди всеки един ход на двойника си. 

Клайв Оуен (Sin City), Мери Елизабет Уинстед (Fargo), и Бенедикт Уонг (Др. Стрейндж) също участват във филма. Walt Disney Pictures поема филма в началото за създаване и диструбуция, по-късно обаче той е предаден на Skydance Media и Paramount Pictures, а Анг Лий е вербуван за режисьор. 

Премиерата на Gemini Man е на 11 октомври 2019г.

Ето го и трейлъра. 

Освен официалния трейлър, заради който и му обръщаме внимание, нямаме кой знае колко много информация за филма. Премиерата е на 10.11 2019г.

Други нови трейлъри, които излязоха в последните дни са този на Godzilla: King of the Monsters и преди това на хоръра Child's Play.

Източник: Polygon

Няма коментари

Напиши коментар