Годината във филми: февруари 2018
Кино

Годината във филми: февруари 2018

Кои са филмите, които си заслужава да гледаме през февруари?

Представяме ви филмите от февруари, които ни изненадаха приятно, и тези, които изскочиха иззад огледало, промъкнаха се тайно и се опитаха да ни убият от скука.


Съдържание

 1. Филми
  1. Black Panther (Черната пантера)
  2. Fifty Shades Freed (50 нюанса освободени)
  3. Тhe Ritual (Ритуалът)
  4. Annihilation (Изтребление)
  5. Winchester (Уинчестър)
  6. The Cloverfield Paradox (Чудовищният парадокс)

Филми

Black Panther
Черната пантера

Филмът всъщност представя доста интересен поглед към вселената на Марвел. Този път сме пренесени от САЩ в Африка, където племената скърбят за загубата на своя крал. Наследникът на трона - T'Challa, трябва да вземе решение за бъдещето на Wakanda - африканска страна, от вселената на Марвел, която крие технологичния си напредък и знанията си от света.

Няма да лъжа, трябваха ми 10-ина минути в началото на филма, за да свикна с акцента и останалите странни неща, които се случваха. До края, обаче, мога да кажа, че бях приятно впечатлена. Според мен лентата е интересна и ако трябва да препоръчам един филм от февруари, това ще бъде именно Black Panther.

Премиера: 16 февруари 2018 г.
Режисьор: Райън Куглер
IMDB рейтинг: 7.4
В ролите: Мартин Фрийман, Чадуик Босеман и Майкъл Б. Джордан

Обратно горе


Fifty Shades Freed
50 нюанса освободени

Още първата част на романа Fifty Shades of Gray спечели една интересна класация, която определи книгата като популярната книга, която е започната най-много пъти, но оставена по средата. Кой да знае, че няколко години по-късно третата част на филма, ще бъде всъщност един от по-малко разочароващите ленти за месец февруари. Този месец по дефолт е запазен за Крисчън Грей и Ана Стийл, защото на всеки Свети Валентин ставаме част от тяхната история. В цялата безумна поредица има нещо, което всъщност е сладко... Или просто останалите филми през месец февруари са доста слаби.

Премиера: 9 февруари 2018 г.
Режисьор: Джеймс Фоули
IMDB рейтинг: 4.5
В ролите: Дакота Джонсън, Джейми Дорнан и Рита Ора

Обратно горе


През месец февруари излязоха и няколко хорър филма. Дали очакванията ни бяха големи, или просто сюжетите им не бяха особено оригинални не мога да кажа, но e факт, че по-голямата част от филмовата общественост беше разочарована.


Тhe Ritual
Ритуалът

Ако обичате среднощни разходки в гората, този филм ще ви накара да размислите. Поне ако цените живота си. Филмът е класифициран 16 + и има защо. Лентата е на Netflix и излиза на 9 февруари. Режисьор е Дейвид Брукнър, а в ролите ще видите Аршер Али, Рейф Спал и Робърт Джеймс- Колиър

Премиера: 9 февруари 2018 г.
Режисьор: Дейвид Брукнър
IMDB рейтинг: 6.2
В ролите: Аршер Али и Рейф Спал

Обратно горе


Annihilation
Изтребление

Историята разказва за биолог, който се включва в опасна експедиция в зона, където законите на природата не важат. Режисьор е Алекс Гарланд. Натали Портман влиза в ролята на Лена, виждаме освен това Бенедикт Уонг и Дейвид Гиаси.

Премиера: 23 февруари 2018 г.
Режисьор: Алекс Гарланд
IMDB рейтинг: 6.9
В ролите: Натали Портман, Бенедикт Уонг и Дейвид Гиаси

Обратно горе


Winchester
Уинчестър

Winchester излезе на 2 февруари. Историята разказва за "най-зловещата къща, обитавана от духове в историята". В ролята на Сара Уинчестър, виждаме Хелън Мирън. Лентата получава рейтинг от едва 5.4 в IMDB. Филмът е от онези хоръри, в които има обитавана къща, един герой, който не вярва в духове, и духове, които просто изскачат крещейки, за да докажат съществуването си.

Премиера: 2 февруари 2018 г.
Режисьор: братята Спириг
IMDB рейтинг: 5.4
В ролите: Хелън Мирън и Сара Снук

Обратно горе


The Cloverfield Paradox
Чудовищният парадокс

Лентата разказва за екип от учени, които търсят решение на енергийната криза. Всичко се обърква и героите се сблъскват с мрачна реалност. които Режисьор е Джулиус Она, в главните роли виждаме Гугу Мбата Роу и Дейвид Ойелоуо.

Премиера: 4 февруари 2018 г.
Режисьор: Джулиус Она
IMDB рейтинг: 5.6
В ролите: Гугу Мбата Роу и Дейвид Ойелоуо

Обратно горе


Това е всичко за месец февруари! Всеки ден ще покриваме по един месец до края на годината, и затова очаквайте филмите и сериалите от месец март още утре!

Колегите от HaveFun TV са се погрижили и за други обзорни статии, освен тази за филмите и сериалите. Можете да прегледате годината в игри, електронни спортове и технологии!
Весели празници и Have fun!

Свързани страници

Виж всички
Еспорт
Годината в esports: февруари 2018
Технологии
Годината в технологии: февруари 2018
Игри
Годината в игри: февруари 2018
Кино
Годината във филми: януари 2018

Няма коментари

Напиши коментар