Финалният сезон на Game of Thrones излиза през април
Кино

Финалният сезон на Game of Thrones излиза през април

Какво да очакваме и какво знаем до момента?

First things first!

Финалният сезон на Game of Thrones ще излезе през април 2019г. Това разбрахме от пост в Twitter на официалната страница на продукцията. 

Това не е голяма изненада, след като вече беше обявено, че финалният сезон ще излезе през пролетта - какъвто бе случаят и с почти всички от останалите сеозни. Въпреки това се радваме, че вече имаме по-голяма яснота и знаем кога по-точно да очакваме любимата ни продукция на HBO.


Какво се случи до тук в Игра на тронове и какво очакваме да се случи в последния сезон? Спойлери, спекулации и всичко, което знаем за сезон 8. Определено видяхме много от сериала до сега...

 Неща, които не искахме да видим...

И такива, за които само сме си представяли, че ще се случат. 

Освен това, за разлика от редица други продукции (които често не знаят кога да спрат със сезоните), GOT имат своята мярка и тя е много точна. Феновете са в тръпнещо очакване на финалния сезон, защото има още какво да видим и с какво да бъдем изненадани!


Вероятно всички любимци на публиката, които оцеляха в сезон 7, ще присъстват и в осмия сезон. Има и няколко героя, които изиграха важна роля в сериала и до някаква степен са отговорни за това, което е, но хич няма да ми липсват.

Очакваме 6 епизода, които ще бъдат с продължителността на кино продукция. Сценарист на първия епизод е Dave Hill, на втория - Bryan Cogman. Сценариите на финалните 4 епизода ще бъдат на David Benioff и D.B. Weiss.


До момента получихме няколко интересни спойлера. През юли, Мейси Уилиамс, която играе Аря Старк, публикува в своя Instagram снимката по-долу с текста "Сбогом Белфаст. Сбогом Аря. Сбогом Игра на тронове".

Освен това, Кристофър Хивю, който играе Тормунд, e бил забелязан с останалите актъори в Белфаст, което ни кара да си мислим, че все пак е оцелял след битката. 


Както знаете, социалните медии днес са един от най-популярните начини за реклама. От GOT създадоха още по-голям hype в последните часове именно използвайки Twitter. Те създадоха #ForTheThrone, чрез който феновете да могат да споделят любимите си моменти от поредицата. Последва вълна от различни снимки, клипове и мемета, а очакването на сезон 8 стана по-голямо от всякога. Включете се и вие!

Свързани страници

Виж всички
Кино
Игра на тронове спечели награда "Еми"
Еспорт
Forbes: 30 Under 30 с гейминг категория
Кино
Драми, трилъри и хоръри на килограм
Кино
Топ 5 исторически сериала

Няма коментари

Напиши коментар