Готови ли сте за един наистина ужасяващ филм?
Кино

Готови ли сте за един наистина ужасяващ филм?

...и какво друго да очакваме в идните месеци.

Един хорър филм е наистина страшен не когато произволни обекти изскачат иззад стените и огледалата. Хорърът е страшен, когато има сюжет, ужасяващ сюжет, който помниш, когато излезеш от кино салона. Какво по-страшно от това собственото ти дете изведнъж просто да не е твоето дете?

The Hole in the Ground

Хорър филмът The Hole in the Ground се радва на голяма популярност и интерес. Лентата ще дебютира на 2019 Sundance Film Festival и според мен това е един от най-страшните хоръри, които ще гледаме тази година.

Ще можем да гледаме лентата от 1 март, когато е кинопремиерата за повечето от държавите. Режисьор е Лий Кролин, а в ролите ще видим Джеймс Куин Марки в ролята на Крис и Шана Кърслей в ролята на Сара.

Трейлърът ни потапя в атмосферата на филма, и разказва историята на самотна майка, която изгубва детето си в гората, след което то никога не се завръща... същото.


Nancy Drew and the Hidden Staircase

Момичето-детектив - Нанси Дрю оживява отново на големия екран, този път изиграна от прекрасната София Лилис ("То"). Филмът излиза на 15 март. Режисьор ще бъде Кат Шеа, а ето го и трейлъра.


Little Woods

Жена от бедно американско градче ще бъде принудена да продава дрога, за да спаси сестра си. Жанрът е крайм драма, а режисьор е Ниа Дакоста. В ролите виждаме Теса Томпсън, като Оли и Лили Джеймс, като Деб. Филмът излиза на 19 април, а ето го и трейлъра.


Red Joan

Джуди Денч ще се превъплъти в жена, заподозряна за това, че е руски шпионин. Ще погледнем назад в миналото на героинята на 19 април, когато е премиерата на филма. Софи Куксън ще изиграе младата Джоан. Режисьор на лентата е Тревър Нън.


Fast Color

Филмът ще разказва за група жени, които имат свръхчовешки сили, свързани със Земята. Ще видим sci-fi/супер геройски филм. В каста участват Гугу Мара Роу и Саня Сидни, а Джулия Харт е режисьор на лентата. Филмът всъщност беше представен на няколко фестивала в САЩ, но не получи високи оценки, нито одобрение от публиката. Все пак ще бъде интересно да видим какво ще се случи и дали няма да бъдем изменадани приятно.

 

Източници: TheVerge, IMDB

Няма коментари

Напиши коментар