Гробище за домашни любимци - финалният трейлър.
Кино

Гробище за домашни любимци - финалният трейлър.

Няма версия с щастлив край! Въпросът тук е черен, по-черен или най-черен.

Каквото и да знаете за историята, няма да сте подготвени за това. 

Какво споделят създателите на филма. 
Режисьорите на Pet Sematary споделят пред камерите на IMDB, че са големи фенове и на книгата и на оригиналния филм. Тъкмо затова, те са искали да дадат на публиката още и нови неща, а не просто да преразказват сюжета. 

Този филм вече съществува и той е невероятен. Затова не искахме да му правим римейк. Искахме да направим нова, различна версия. Все пак смятаме, че не сме отишли твърде далеч. Все пак не искахме да изгубим есенцията на оригинала. 

Ако не сте чели книгата, нека ви кажа, че тя е натоварена с доста емоции. 

Няма версия с щастлив край! Въпросът тук е тъжен край, по-тъжен или най-тъжен (dark, darker or the darkest), споделя продуцентът. Е, ние-избрахме най-черният. 

Премиера и актьорски състав.
Филмът Гробище за домашни любимци идва по кината на 5 април. Очакваме го с голямо нетърпение. Режисьори са Кевин Колск и Денис Уидмайър. Лентата е по романа на Стивън Кинг със същото име. В ролите ще видим Джейсън Кларк, Джон Литгоу и др. 

Трейлър.

Ето го и трейлъра. 

Сюжет. 
Доктор Луис Крийд, съпругата му и двете му даца се местят от Бостън в Мейн. Скоро двойката открива тайнствено място, скрито в горите близо до къщата им. 

За романите на Кинг.

Романите на Стивън Кинг продължават да бъдат интересни, дори след като вече са били правени филми по тях преди години. След успешната екранизация на То, очакваме и продължението малко по-късно през годината (премиерата е на 6 септември). Интересът ми към Гробище за домашни любимци е подхранвам и от факта, че това е първи филм. Не, че не съм въодушевена за То, просто вече зная какво да очаквам от филма. Първата част ми хареса, но не съм сигурна, дали всичко ще работи толкова добре, когато героите вече не са деца. Ще видим. От друга страна "Грoбище за домашни любимци" е считана от много хора за най-ужасяващия роман на Стивън Кинг. Е, очакваме го с нетърпение. 

Свързани страници

Виж всички
Култура
Най-добрите постове на I-ви април.
Кино
Annabelle Comes Home
Премиера
Какво ново в Netflix, HBO и Hulu през април
  • Almost
    Almost
    Дано не избяга много от оригиналната история. Книгата наистина му е най - страшната. На 13-14 години ми беше първия досег с нея и не успях да я прочета... Беше първата книга, която ми е супер интересна, но непрочетена. Като пораснах малко повечко и дойде времето :) Иначе трейлърите са уникално добри и очакванията са наистина големи. Особено след прекрасната екранизация на То.
показване на 1 от 1 Коментар