Henry Cavill в новата си роля като The Witcher
Кино

Henry Cavill в новата си роля като The Witcher

Всички се чудите дали Henry ще е достатъчно близо до Гералт от любимата ви игра, нали?

Хенри Кавил минава от жанр в жанр в индустрията, като сега ще смени наметалото на Супермен с мечовете на Гералт.

Смятаме, че е много добър избор за ролята на Гералт, поне според това, което виждаме. Кавил излиза от тъмнината, досущ като вампир, и хвърля многозначителен поглед към камерата. Като един истински вещер-ветеран отпива от анонимна отвара, за ефектите от която ще трябва да гадаем.

Първата ни мисъл е, че изглежда малко млад, но все още няма сигурна информация коя част от живота на the Witcher ще наблюдаваме във сериала.

Geralt от Rivia има дълга история, описана в книги, комикси и игри, но може би най-добре го познавате от играта на CD Projekt Red - The Witcher 3: Wild Hunt, която безспорно беше най-добрата игра за 2015.

Lauren Schmidt Hissrich, продуцент на марвелските Daredevil и The Defenders, както и Umbrella Academy) ще надзирава The Witcher сериите по Netflix, като все още няма точна дата за премиера. Предполага се, че това ще се случи през 2020-та, така че Хенри ще има повече от достатъчно време да се превъплъти дълбоко в ролята си.

Ето и снимка от героя в играта, приличат ли си?

Слагаме му едни лещи и е едно към едно! Добре де, трябва да му порасне малко брада, освен това един познат български герой трябва да го удари с "едно малко брадва", с което спи, и чак тогава можем да си говорим че наистина си приличат, а не да гледаме Леголас от Властелина на пръстените.

Иначе, ако все още не сте запознати точно откъде идва всичко това и какъв е този нов сериал, то вие сте изпуснали много, ако не сте пробвали The Witcher. Колегата Glavusanov направи едно страхотно ревю на играта, като още началото е доста забавно. Сигурен съм, че ще ви хареса, ако му хвърлите едно око:

Накратко, играта предоставя простичък геймплей с готини механики и главен герой, достоен за водеща роля в чикфлик предаване за пълнолетни дами. Дразнещо всеобхватна крафтинг система, увлекателни битки, проста ненатрапчива история с различни избори и sidequest-ове за месеци и интересни герои набутани в голям свят с достойна фентъзи стойност. - Glavusanov

Може да се наложи да чакаме повече от година, но искрено се надявам да не ни разочароват, защото очакванията са големи. Вие какво мислите? Напишете в коментарите.

А докато излезне сериалът The Witcher, както винаги - Have Fun!

Свързани страници

Виж всички
Периферия
Как да си почистим клавиатурата
PC
Blizzcon - какво, къде, кога?
Fortnite
Ще избухне ли кубът във Fortnite?

Няма коментари

Напиши коментар