Какво ще гледаме по Disney +
Кино

Какво ще гледаме по Disney +

Римейкове, Marvel филми и оригинални заглавия.

Както знаете, Disney ще представи своята нова стрийминг платформа - Disney+ днес. На първо място, това означава нови заглавия, което разбира се е добра новина. До скоро Disney работеше заедно с Netflix, правейки главно серии от Star Wars франчайза и от вселената на Марвел. Това партньорство обаче беше прекратено, а някои от сериалите отменени. В Netflix oстана само тяхното съдържание, а много от филмите и сериалите на Disney бяха свалени от платформата. След това стана ясно, че от Disney ще направят тяхна платформа.

Ето и какво се очаква да гледаме по Disney +

Римейкове: 

Disney особено напоследък явно много обича да прави нови филми по старите си истории.

В това разбира се няма нищо лошо. Филмите, които се очаква да получат своя римейк са Лейди и Скитника, Мечът в камъка, Питър Пан. Говори се и за нови филми по историите на Капан за родители, Sister Act, Honey, и др.

Оригинални филми:

Други филми са Magic Camp, който е за измислен магически летен лагер от режисьора на Mean Girls - Марк Уотърс; Ноел, с участието на Анна Кендрик като дъщеря на Дядо Коледа, Stargirl, оригинален филм, базиран на книгата на Джери Спинели и др.

Marvel:

Разбира се, Marvel ще имат голямо присъствие в платформата. Ще видим различни серии, включващи героите от вселената (MCU). Един от първите герои/злодеи, който ще получи собствено шоу ще бъде Локи. В сериала очакваме да видим Tom Hiddleston, а тук можете да прочетете малко повече по темата. Освен това ни очакват серии за Vision и Scarlet Witch с Пол Бетани и Елизабет Олсън, както и мини серии за Hawkeye

Други проекти:

Не се бойте, по Disney+ няма да има само филми на Marvel и филми от франчайза Междузвездни войни. Компанията работи върху още няколко проекта, един от които е спиноф на продукцията на Pixar - Таласъми ООД. Събитията в анимацията ще се случват около 6 месеца след Monsters, Inc. 


Дали Disney+ ще бъде просто поредната платформа за филми, или ще ни покаже нещо ново, ще вдигне нивото, и ще се превърне в истинска конкуренция на Netflix, Hulu и HBO - скоро ще разберем. Със сигурност Disney имат нужния ресурс, затова има надежда. 


Източник: The Verge 

Свързани страници

Виж всички
Култура
"Lux"
Премиера
Нов клип от Avengers:Endgame

Няма коментари

Напиши коментар