Какво знаем за филма за Черната Вдовица
Кино

Какво знаем за филма за Черната Вдовица

Марвел работят по нов проект за Наташа Романов, а ето и какво знаем за филма.

Едно от най-интересните и очаквани продължения, идващи от MCU без съмнение е филм за Наташа Романов, или както я познаваме - Черната Вдовица.

Следват спойлери за Avengers:Endgame, така че ако не сте гледали лентата, запазете статията за по-късно. 

За първи път видяхме Скарлет Йохансон в ролята на агента на ЩИТ през 2010г. във филма Челезният човек II, а  за последно я видяхме в Отмъстителите: Краят, жертвайки себе си, за да спаси приятелите си и Вселената. 

Това поставя редица въпроси пред новия проект, като например дали героинята ще бъде възкресена от Мarvel или ще видим история преди Отмъстителите. Брус Банър казва в Отмъстителите:Краят, че се е опитал да върне героинята, но не е успял. Скоро ще разберем, дали това е истина. Другите варианти са или тя да възскръсне, което ще е странно или да гледаме предистория на герой, който умря в Endgame, което също е странно. Със сигурност обаче ще ни бъде интересно да научим повече за историята на бившия руски шпионин. Героят е различен, виждаме го като неразделен член на Отмъстителите и няколко от филмите за другите герои, но определено бихме оценили собствен филм/сериал. 

Феновете са единодушни относно това кой трябва да бъде в главната роля на филма.

Ето и какво знаем за екипа. Актрисата Скарлет Йохансон отговори уклончиво в последните интервюта, когато беше попитана дали ще участва в проекта. IMDB обаче са категорични, отбелязвайки, че главната роля е нейна. Останалите потвърдени до сега актьори за проекта са Дейвид Харбър, когото познаваме от сериала Stranger Things, Рейчъл Вайс, Флоренс Пу и О Т Флагбенли, когото добре познаваме от хитовия сериал на Hulu - Историята на прислужницата. Все още не се знае какви персонажи ще игрят въпросните актьори. Marvel са се срещнали, според слуховете с над 65 филмови дейци, преди да вземат решението да поверят режисурата на филма на австралийката Кейт Шортланд.

Все още нямаме обявена дата за премиерата на филма. Като се има предвид обаче, че продукцията ще започне да се снима през юни 2019г., няма как да видим филма по-рано от 2020г. 

Желаем на Marvel успех и очакваме лентата с интерес.

Особено след невероятните постижения на Отмъстителите:Краят, очакванията ни са по-големи отвсякога.

Няма коментари

Напиши коментар