Какво ще гледаме другата седмица?
Кино

Какво ще гледаме другата седмица?

Няколко интересни филма излизат този петък. 

Годината почти приключи, а ние все още чакаме няколко филма! Ако планирате да отидете на кино през уикенда или другата седмица, мога да ви гарантирам, има по нещичко интересно за всички вкусове. Какво? Ще разберете в статията.


Mortal Engines

В петък (14.12.2018г.) излиза филмът Смъртоносни машини.

Филмът е адаптация на книгите на Филип Рийв. Да, правилно ме чухте, 4 книги. Дали ще видим и 4 филма? Скоро ще разберем. Мortal Engines е сниман в Нова Зеландия. Описван е като голяма, грандиозна история. Постапокалиптичният свят, където се развива действието, отразява до някаква степен страховете и надеждите на хората днес, споделя още Хюго Уивин, когото ще видим като основния злодей.

Повече за филма можете да прочетете и в една друга наша статия. Защо толкова много говорим за този филм? Първо, защото той е заснет от създателите на Хобит и Властелинът на пръстените. И второ, заради обещаващия актьорски състав интересната история, и не лошите трейлъри.

Финален трейлър:


Spider-Man: Into the Spider-Verse

Отново в петък (14.12.2018г.) излиза филмът Spider-Man: Into the Spider-Verse.

Първо, бяхме изненадани приятно от трейлъра на филма. После ви разказахме ви повече за анимацията тук. Трейлърът толкова ми хареса, вероятно защото изглеждат, като оживял комикс, със страхотни 3D анимации. Общо взето ще се срещнем с не един Spider-Man,но знаете,колкото повече толкова повече, е казал Мечо Пух. Да не забравяме и, че ще се запознаем със Spider-Gwen.

Шамейк Мур, Джейк Джонсън и Хейли Стайнфелд са само част от актьорите, които ще озвучават анимацията.

Финален трейлър:


Dumplin'

Комедията Dumplin' излезе на 7 декември (петък).

Ако ви се гледа нещо забавно, можете да отидете и да гледате филма. Ако пък сте разочаровани от Дженифър Анистън след премиерата, можете да се приберете вкъщи и да си пуснете малко Приятели. Забелязала съм, че това винаги е добро решение. И все пак, трейлърът не е лош, така че да дадем шанс на Анистън и компания да се докажат. Режисьор на лентата е  Ан Флечър. 

Финален трейлър:


Capernaum

Филмът излиза този петък (14.12.2018г.).

Capernaum ще ви разкаже една тъжна и интересна изтория. Филмът вече има номинация за Златен Глобуси спечели редица награди в категории като Най-добър чуждоезичен филм и Най-добра антьорска игра на няколко международни фестивала. Разказва за живота в Ливан. Режисьор на лентата е Надин Лабаки. Споменахме ви за филма, още когато излезе трейлъра, а сега е време да видим заслужил ли е той всиките си награди.

Финален трейлър:


Mary Queen of Scots

Филмът излезе на 7 декември (петък).

Историята на съперничеството между Мери и Елизабет ще оживее на екран отново, но този път зрителят ще бъде поставен от страната на шотландската претендентка.

Преди време споделихме с вас, че това е един от нашите 20 най-чакани филми. Е, чакането приключи. 

Режисьор на лентата е Джоузи Рурк. В ролите виждаме Марго Роби и Сърша Ронан. Ако ви се гледа историческа драма, това може би е вашият филм. 

Финален трейлър:


Какво си избрахте да гледате? Споделете в коментар!

Свързани страници

Виж всички
Кино
Топ 5 исторически сериала
Мобилни
Какво ново в Instagram?
PC
Need for Speed: Most Wanted - второто ревю

Няма коментари

Напиши коментар