Кои филми излизат през февруари?
Кино

Кои филми излизат през февруари?

Ето ги и дългоочакваните заглавия, които ще видим в кината през месеца. 

Имаме добри новини за месец февруари. Няма да има повече нюанси сиво около Свети Валентин! От друга страна, ще излязат няколко дългоочаквани филма. 


Филмът Miss Bala излиза днес в САЩ. Тъкмо се бях зарадвала, но след това видях рейтинга му - незавидните 4.3. Все пак ще гледам филма, за да мога да се оплаквам спокойно в последствие. 

На 8 февруари излиза The Lego Movie 2: The Second Part. Въпреки че не съм фен на поредицата (не ме линчувайте), мисля, че кастът е впечатляващ, поради което ще ми е интересно да гледам филма без дублаж. Режисьор на втория филм ще бъде Майк Мичъл. 

Alita: Battle Angel ще тръгне по кината на 14 февруари. На същия ден, неизненадващо ще дебютират и няколко романтични комедии, както и Happy Death Day 2U - продължение на хоръра от миналата година. Alita: Battle Angel намери място в нашите 6 най-очаквани филма за 2019г. 

Изображение:IMDB

В ролите виждаме Роза Салазар и Дженифър Конъли. Режисьор е Робърт Родригес. Алита е момиче, но не е напълно човек, както виждаме и от трейлъра. Освен това има завидни бойни умения, за което подсказва и заглавието на лентата. От най-очаквания филм отиваме към една друга продукция, излизаща този месец. Комедията What Men Want с Тараджи Хенсън в момента има незавидния рейтинг от 2.6 в IMDB. Напоследък често ви говория за рейтинги, и да, не винаги са коректни, но понякога са показателни. 

Месецът ще завърши много приятно, а именно с третата част на анимацията за Беззъб. Точно така, става въпрос за How to Train Your Dragon: The Hidden World. Това е една от най-очакваните анимации за годината. 

Надявам се част 3 да не ме разочарова. "Тайнственият свят" излиза на 22 февруари. Кейт Бланшет, Джерард Бътлър и Джона Хил са едва част от актьорите, които ще озвучават лентата.


 Кой от филмите бихте гледали на кино? Споделете в коментар!

Няма коментари

Напиши коментар