Кои филми излязоха от началото на годината?
Кино

Кои филми излязоха от началото на годината?

Няколко от лентите, които очаквахме с интерес вече са по кината. 


Все още е рано да се говори, но можем да кажем, че филмовата година започна доста приятно - с филми, които е приятно да гледаш на голям екран и много високи очаквания, които имаме за следващите няколко месеца. Ето и кои са най-впечатляващите филми за месец януари 2019г. 


Escape Room 


Escape Room излезе на 4 януари. Рейтингът на филма в IMDB е 6.4. Жанрът е драма/мистерия. Разказахме ви повече за лентата в тази статия. 

Сюжет:
Шестима непознати са поставени в ситуация, в която да се борят за живота си, след като приемат предизвикателство да участват в на пръв поглед безобидна игра. Разбира се, всичко се обърква, и животът им е поставен на карта. 

В ролите ще видим Дебора Ан Уол, Тайлър Лабин. Режисьор е Адам Робител.
Премиера: 4 януари 2019г. 

Ако някога сте обмисляли да отидете на така нашумелите в последните години Escape Room, този филм ще ви накара да размислите. 


Glass 


Филмът е един от най-очакваните за годината. Рейтингът в IMDB е 7.2 Ще видим любимите си персонажи от първите два филма, а повече за лентата ви разказахме в тази статия.


Сюжет:
Дейвйд Дън ще използва своите супер сили, за да проследи Кевин - човекa с 24 личности, когото познаваме от втория филм от трилогията. В ролите виждаме нашите любимци - Брус Уилис, Джеймс Макавой, Сара Пoлсън. Режисьор, както обикновено е М. Найт Шаямалан. 
Премиера: 18 януари 2019г.

Онлайн пространството обикна първите 20 минути от филма и се разбунтува горещо срещу последните 20 минути. За да не разкривам повече детайли, препоръчвам да гледате филма. 


Serenity

На 25 януари е премиерата на филма Serenity. "Serenity" е трилър с Ан Хатауей и Матю Маконъхи.

Трейлърът изглежда доста любопитно. Режисьор на лентата e Стивън Найт. 

Сюжет: 

Мистериозното минало на капитан на рибарска лодка се завръща, по зловещо от всякога.Всичко съвсем се обърква, когато бившата му жена идва да го моли за помощ. 


Не е твърде много, но за момента и това е добре. Още статии за филмите, които очакваме, можете да намерите тук. Ако пък се интересувате от анимации, или сте фенове на сериали, разберете кои са най-очакваните от нас за годината тук

Няма коментари

Напиши коментар