Кошмарите оживяват!
Кино

Кошмарите оживяват!

Внимавайте какво четете. 

След няколкото тийзъри, които видяхме по време на SuperBowl 2019г. Scary Stories to Tell in the Dark вече си има и официален трейлър. Сериите ще са базирани на хорър антологията на Алвин Скуарт от 1981г., която носи същото име. Това е една от обичаните детски книги. Тази година, кошмарите ще оживеят. Нека само да направим едно уточнение. Сериалът ще бъде базиран на детска книга и ще бъде насочен по-скоро към по-млада аудитория. Ето го и официалния трейлър. 

Гийермо дел Торо пое проекта през 2014г. като сценарист и режисьор. След това той го предаде на André Øvredal. Øvredal по-често режисира фентъзи и хорър филми, затова ще ми бъде интересно да видя какво е направил по този проект. От друга страна 
Гийермо дел Торо се е доказвал многократно с въображението си и невероятно интересните си идеи. Само преди две години неговия филм The Shape of Water (Формата на водата) спечели не един, а цели четири Оскара.

Тийзърите ни подсказаха кои са страшните истории от антологията, които ще видим на екрана. 

Официалният трейлър от друга страна ни дава цялостен поглед върху историята на зловещ град на име Mill Valley и Сара - младо момиче с ужасяващи тайни, които тя пази в дневника си. 

Американската библиотекарска асоциация (The American Library Association) обявява антологията за книгата, която е получила най-много опити за забрана през 90-те. Поради насилието в нея, както и илюстрациите, родителите са искали да я забранят. Е, както всичко забранено към книгата е имало дори по-голям интерес. 

Премиерата на сериала е на 9 август 2019г.

Източници: IMDB, Polygon

Свързани страници

Виж всички
Streams
Топ 10 канали в Youtube
Технологии
Най-важното от конференцията на Аpple
Кино
6-те железни трона

Няма коментари

Напиши коментар