Най-добрите филми в Netflix в момента
Кино

Най-добрите филми в Netflix в момента

Нашите топ 5

Дори да имате абонамент към някоя стрийминг платформа като Netflix, HBO или Hulu, вероятно понякога сте изправени пред избора: "Какво да гледам днес?". Ако просто следите някой сериал или предаване е лесно, но какво става ако искате да гледате някой хубав филм. Ако не сте си направили Watch List, което е не лоша идея, независимо дали ще използвате IMDB или порсто ще си записвате някъде е трудно да намерите точно филмите, които ви се гледат в момента. Тази дилема е особено силна през уикенда, когато можем да си позволим да отделим по малко време за себе си и за почивка. 

Ето ги и нашите предложения за най-интересните филми, които можете да откриете в момента в Netflix


The Ballad of Buster Scruggs

The Ballad of Buster Scruggs e филм от 2018г. Лентата има редица награди от филмови фестивали и рейтинг от 7.3 в IMDB. Ето го и трейлъра. 


Black Panther

Black Panther също е с рейтинг 7.3 в момента. Знаете, че филма беше номиниран за Оскар, което всъщност не искам да коментирам. Реално филмът е интересен и показва малко по-различна гледна точка към вселената на Marvel. Ако сте фенове на другите филми на компанията, вижте и този. 


The Hateful Eight

The Hateful Eight е филм на Куентин Тарантино от 2015г., с рейтинг от 7.8. 


Hellboy

Особено ако мислите да гледате новия филм за момчето от Ада, можете преди това да видите филма на Гийермо дел Торо oт 2004г.


Kill Bill

Kill Bill отново е филм на Тарантино, като в момента в платформата ги има и двете му части. Филмът е интересен и различен от всичко, което до момента сте виждали. 

Свързани страници

Виж всички
Премиера
Историята на Жокера
Rocket League
FC Barcelona с отбор по Rocket League
  • EasyThe
    EasyThe
    btw топ сериал от Netflix - The OA!
показване на 1 от 1 Коментар