Най-новите и най-популярните трейлъри за седмицата
Кино

Най-новите и най-популярните трейлъри за седмицата

Цар Лъв, Семейство Адамс, Жокера

В последните дни излязоха трейлъри, които привлякоха вниманието ни. Ако се чудите, кои са новите от тях, или кои са тези, които са най-харесвани, ето го отговора. Представяме ви някои от най-очакваните филми за годината и разбира се техните трейлъри. 


Цар Лъв 
Изглежда, че римейкът на Disney Цар Лъв ще следва плътно стъпките на оригиналния филм от 1994г. Вече видяхме няколко трейлъра и всеки изглежда малко по-добре от миналия. Режисьор на лентата е Джон Фавро, героите ще озвучават Бионсе, Доналд Глоувър и др. Филмът излиза на 19 юли. Повече за лентата ви разказахме тук, а ето го и новия трейлър. 


Семейство Адамс

Класиката Семейство Адамс, която сме виждали и като анимация и като игрален филм преди години се завръща.  Анимацията ще дебютира на 11 октомври тази година. Шарлиз ТеронОскар Айзък и Бет Мидлър са част от актьорите, които ще озвучават любимите ни герои. Надявам се, филмът да си струва чакането, а ето го и трейлъра. 


Жокера

Преди няколко дни излезе трейлъра на филма за Жокера. Ако сте го пропуснали, сега е моментът да го видите. Повече за историята на героя, прочетете в тази статия.


Разбира се, излязоха и трейлърите на Avengers:Endgame, както и Game of Thrones, но това вече е стара информация, а ето и нещо по-ново и доста забавно.


The Secret Life of Pets 2

Oчакваме анимацията на 7 юни 2019г. Домашните любимци ще бъдат озвучавани от Харисън Форд, Кевин Харт, Патън Осуалт и др. Анимацията вероятно ще е доста забавна и също така ще бъде прекрасен избор за семейна кино вечер.


The Professor 

Невероятният Джони Деп се завръща във филма The Professor. Между другото, рейтингът на лентата в IMDB е 8.7.

Eто го и трейлъра.

Свързани страници

Виж всички

Няма коментари

Напиши коментар