Най-очакваните анимации за 2019г.
Кино

Най-очакваните анимации за 2019г.

Ще видим ли нещо ново, което да грабне интереса ни?

Кои анимационни филми ще гледаме тази година и какво да очакваме от тях? Започваме с анимациите, които вече са се доказали като забавни и приятни през изминалите години, а сега очакваме продължение или римейк. 


1. Цар лъв 

Започваме с вечната детска класика. CGI римейк на оригиналната анимация от 1994г., филмът ще се опита да спечели сърцата на деца и пораснали. Лентата излиза на 19 юли 2019г. Повече за филма разберете тук, а ако по някаква случайност не сте гледали оригиналните филми, направете го - заслужава си. 

Снимка: IMDB


2. Играта на играчките 4

Анимацията излиза на 21 юни 2019г. и според IMDB е най-очакваният анимационен филм за 2019г. Повече за лентата ви разказахме тук. Киану Рийвс, Том Ханкс, Майкъл Кийтън и Тим Алън са част от актьорите, които ще озвучават филма. 

Снимка: IMDB


3. Как да си дресираш дракон 3

Беззъб и компания се завръщат през годината. Лично аз наистина харесах първия филм, и бях не толкова доволна от втората анимация. Надявам се част 3 да ме изненада приятно. "Тайнственият свят" излиза на 22 февруари 2019г. Трейлър и повече за анимацията. Кейт Бланшет, Джерард Бътлър и Джона Хил са едва част от актьорите, които ще озвучават анимацията.

Снимка: IMDB


4. Семейство Адамс

Очаква се анимацията да излезе на 18 октомври 2019г. Все още очакваме трейлър, а това, което знаем, са имената на актьорите, които ще озвучават лентата. Мортиша ще бъде озвучена от невероятната Шарлийз ТеронФин Уолфхард, когото познаваме от „Stranger Things“ ще бъде Пъгсли Адамс. Гласът на Бет Мидлър ще чуем в ролята на Баба. Очакваме повече подробности за лентата, и както обикновено ще ви държим в течение. Междувременно препоръчвам старите филми за чудатото семейство.

Снимка: IMDB


5. Замръзналото кралство 2

Първата част на анимацията постигна големи успехи и беше приета радушно от публиката. Интересно е какво ще направи екипът този път и как ще ни накара да се разтопим. Трейлър все още чакаме. За сценаря знаем, че героите ще се опитат да разгадаят древна мистерия в кралството. Кристен Бел ще бъде Ана, Джош Гад ще бъде Олаф, а Идина Мензел - Елза. Анимацията излиза на 22 ноември 2019г. 

Снимка: IMDB


Наистина се надявам да видим и други интересни и най-вече нови анимации през годината. Хубаво е да се правят продължения на вече успешни и харесвани заглавия, но имаме нужда и от нови идеи и сюжети, затова може би големите компании трябва да поемат малко повече риск, вместо да залагат на сигурно. 

  • EasyThe
    EasyThe
    Как The Secret Life of Pets 2 не е в списъка!? :(
показване на 1 от 1 Коментар