Най-очакваните филми и сериали
Кино

Най-очакваните филми и сериали

Какво ще гледаме в следващите месеци? 

Гледахме Avengers:Endgame, както и последния епизод на Игра на тронове, но това съвсем не значи, че не очакваме нищо друго тази година. Напротив. Доста интересни филми и сериали тепърва очакват премиерите си през годината. Излязоха и няколко много любопитни трейлъри, които да ни държат в напрежение. 


Once Upon a Time ... in Hollywood

Once Upon a Time ... in Hollywood ще излезе на 26 юли 2019. Рейтингът му в IMDB е невероятните 9.8. Да, гласовете все още са малко на брой, но това е голяма заявка за качеството на филма. Още повече актьорският състав включва Брад Пит, Леонардо ди Каприо, Марго Роби, Дакота Фанинг и Джеймс Марсдън. Лентата е на Куентин Тарантино.


Black Mirror

Black Mirror, който също е с изключителен рейтинг от 8.9 в IMDB идва със своя пети сезон на 5 юни. Ще видим само 3 серии, но те ще бъдат както обикновено тежки, сбъркани и много добри, готова съм да се обзаложа за това. 


Историята на прислужницата

Какво интересно съвпадение е, че един друг много добър сериал на конкурентна платформа излиза на същата дата. Става дума за Историята на прислужницата и по-точно третия сезон на сериала. 

 


Toy Story 4

Toy Story 4, чиято премиера е на 21 юни също ни изненада с нов трейлър. В него видяхме и играчката, която ще бъде озвучавана от Киану Рийвс, а именно Дюк Кабуум. 


Men in Black

Men in Black: International излиза на 14 юни. В екшън комедията ще видим Крис Хемсуърт, Ема Томпсън, Теса Томпсън и Лиъм Нийсън. 

Свързани страници

Виж всички
Кино
Хорър филмите на 2019
Fortnite
John Wick във Fortnite

Няма коментари

Напиши коментар