Най-очакваните сериали тази пролет
Кино

Най-очакваните сериали тази пролет

Игра на тронове, Историите на прислужницата и още

Игра на тронове
Не бих си позволила за започна тази статия с друг сериал освен Игра на тронове. След като израснах в годините, когато световете на Хари Потър, Властелинът на пръстените, Хобит и Нарния прекрояваха детското ми въображение, наистина не вярвах, че друга вселена толкова ще ме разтърси и въвлече в историята си. Е, грешах. Игра на тронове се превърна във феномен. Разбира се, вече има бордова игра, както и различни уеб игри по поредицата, но най-впечатляващ остава самият сериал. А, както знаете, зимата идва. Финалният сезон е съвсем близо и наднича зад ъгъла. Повече за него научете тук. 

 


Историята на прислужницата
"Сериалът е много тежък, не го гледай", ми казваха приятелките ми преди да започна да гледам сериите на Hulu. Както можете и да си представите - не ги послушах. Да, става дума за дистопично бъдеще, и всичко, което може да се обърка, в повечето случаи се обърква. За едно приятелките ми бяха прави - епизодите са тежки, но поне според мен си струват. Очакваме Джун да се върне, но дали в града или в семейството, все още не знаем... Но скоро ще разберем. 

 


Бари 
Сериалът на HBO - Barry се завръща на малките екрани на 31 март. Не следя сериала, но фактите говорят. Сериалът беше награден със статуетка Еми. Ако ви се гледа забавен (и тук имам предвид изпълнен с черен хумор) вариант на сериала Декстър, на правилното място сте. Вторият сезон е съвсем близо. 


Зоната на здрача
Датата е 1 април. Оригиналните серии излязоха през далечната 1959г. Тогава, те се превърнаха в тотален хит и се превърна в нарицателно за нещо страшно и объркано. Сега, 60 години по-късно, Зоната на здрача се завръща на екрана. Ще видим много нови лица и очакваме с интерес каквото и да ни предложат те.


Убивайки Ийв
Сериалът на BBC се завръща на 7 април за своя нов сезон. Killing Eve е драма/трилър, който разказва история за сложните взаимоотношения между убиец и агента, който го преследва. Рейтингът на сериала е 8.3, a в ролите виждаме Джоди Комер и Сандра О.Good Omens 
Най-сетне добрите поличби ще се сбъднат. Забавният фантастичен роман на Тери Пратчет и Нийл Геймън разказва за ангела Азирафел (Майкъл Шийн), и демона Кроули (Дейвид Тенант). Това ще бъде първият сезон на сериала, като датата на премиерата е 31 март. 

 


Очаква ни вълнуваща пролет и доста неща, които можем да гледаме докато си почиваме.
 

Няма коментари

Напиши коментар