Най-слабият филм за 2018г.
Кино

Най-слабият филм за 2018г.

Най-големите разочарования за годината.
 

В IMDB можете да намерите рейтингите на различни филми, както и различни неофициални класации. Една от тези, които искрено ме забавлява е класацията за най-лош филм. Ето и кои са филмите, които са включени в нея за миналата година. Заглавията, в следващите редове, са на тези филми, за които доста се говореше и хората имаха някакви очаквания, но в повечето случаи оставаха разочаровани. 


Mortal Engines (2018)
Slender Man (2018)
Venom (2018)
Robin Hood (2018)
A Wrinkle in Time (2018)
Winchester (2018)
The Nun (2018)
Peppermint (2018)
Fifty Shades Freed (2018)
Gotti (2018)

Челното място се присъжда на третия филм от поредицата за Анастейжа Стийл и Крисчън Грей. Трябва да си призная, че не съм гледала филма, но пък за сметка на това гледах Mortal Engines (2018). Отидохме на кино, за да го гледаме... Просто ще кажа, че има защо той да намери място в класацията. Tова е и моят фаворит. Трейлърите, актьорският състав, снимачният екип - всичко изглеждаше високо в небето, като град в облаците, а знаете ли какво се случи, когато излезе филма? Ей това. 

Друг разочароващ филм беше "The nun". Той би трябвало да стои в речника, като синоним на думата jump scares. Рекламната кампания, от друга страна, беше умно замислена. Очаквах от филма повече мисъл, повече сюжет и заплетеност. Имам предвид, come on, вече всички знаем, че когато камерата бавно се обръща в тъмнината и музиката спира, нещо грозно ще изскочи от мрака.

Другите ужаси, които не ни изплашиха особено бяха Truth or Dare, Slender Man, Winchester. 

Комедията Holmes & Watson (2018) също не е високо оценена от публиката. Рейтингът и е 3.4, което си е своеобразен рекорд. Годината не беше приятна за Холмс франчайза, след като и анимацията Sherlock Gnomes не пожъна особени успехи. 

Филмът Venom беше посрещнат със смесени чувства, и според мен доста хора не го харесаха, защото очакванията им бяха по-високи. 

Лентата, която не мисля, че заслужава място в класацията е Fantastic Beasts: The Crimes of Grindelwald. Да, това не е Хари Потър. И да, първата част беше по-добра. И въпреки това, Джуд Лоу, а и Еди Редмейн изиграха ролите си изключително. Но, толкова с размишленията. 

Изображение: IMDB


Кой е най-слабият филм за 2018г. според вас? Споделете в коментар.

Свързани страници

Виж всички
Периферия
5 забавни факта за клавиатури
Култура
Проверете дали имате музикален слух
Fortnite
Fortnite турнир на IEM Katowice
  • Costellinho
    Costellinho
    На мен лично Mortal Engines ми хареса, не е от най-добрите филми, които съм гледал, но си имаше своя чар. Това е единственият от изредените филми, който съм гледал за това за другите нищо не мога да кажа. Другите просто не ме впечатлиха по никакъв начин и нямах повод и желание да ги гледам.
показване на 1 от 1 Коментар