Netflix с планове за още интерактивни предавания
Кино

Netflix с планове за още интерактивни предавания

След големия успех на Black Mirror: Bandersnatch платформата ще ни изненада с още

Netflix планира още интерактивни серии. Това не учудва никого, защото знаете колко хора гледаха Black Mirror: Bandersnatch. Но не само това. Всички ние взимахме решенията на мястото на главния герой - Стефан. Това беше и първият по-успешен интерактивен епизод, след други опити през 2017г. Може би фактът, че серията беше от хитът на Netflix - Black Mirror има нещо общо. 

Е, да си го кажем честно - не успяхме да спасим...когото трябваше. И точно в духа на сериала, бяхме обречени. Но пък беше интересно и ново и много приличаше на игра със сюжет.


И така, сега платформата ще ни даде възможност отново да избираме "да го направя" или "да не го направя" от името на героите и ще ни даде още повече свобода и забавление. 

В тази връзка какъв по-добър начин за премахване на пиратството от създаването на епизод, който технически да не може да бъде откраднат. 

Тод Йелин от Netflix сподели идеите за повече подобни серии в следващата година-две на презентация в Мумбай, споменават Variety.
 

След като видяхме успеха на Bandersnatch и тук в Индия и по света, си казахме интерактивните истории ще бъдат това, на което ще заложим в бъдеще, допълва Йелин. Не е нужно следващите проекти да са мрачни като този и дори няма нужда да са sci-fi. Може би ще бъде комедия или романтичен филм. 

Вицепрезидентът на Netflix допълни, че оригиналните продукции ще се превеждат на повече езици, ще се прави и повече съдържание за Индия. Той даде за пример като успешен сериал Sacred Games обяснявайки, че подобно съдържание е гледано и от световната публика, и се харесва не само на индийския пазар. Сериали като Umbrella Academy пък ще бъдат преведени на още езици, за да са по-достъпни.  

Източници: The Verge, Variety


Какви са интерактивните епизоди, които искате да видите? Споделете в коментарите под статията. 

Свързани страници

Виж всички
Mobile
Harry Potter: Wizards Unite

Няма коментари

Напиши коментар