Нов тийзър на Avengers: Endgame
Кино

Нов тийзър на Avengers: Endgame

Какво още видяхме по време на Super Bowl 2019

Avengers: Endgame пристига след броени месеци, а по време на Super Bowl 2019 видяхме и нов тийзър на филма. Да, Тони Старк все още е изгубен в космоса, но ето кои от супергероите са още тук, готови за битка. 


Новият трейлър се фокусира върху героите, които са все още тук - и естествено ни кара да се питаме все повече къде са отишли ​​всички останали. Трейлърът също така ни показва отново Hawkeye, когото не видяхме в Avengers: Infinity War.

Първият тийзър за филма видяхме през декември, като фокусът беше върху оцелелите герои, след атаката на Танос. Видяхме Тони Старк, изгубен в космоса, Капитан Америка и Черната Вдовица, както и  Брус Банър и Hawkeye, доста по-различен от преди.

Трейлърите са целенасочено неясни, тъй като сюжетът на филма се крие в тайна от режисьорите - Джо и Антъни Русо. Освен това, те съдържат кадри само от началото на филма. 

Филмът излиза на 26 април 2019г.

Avengers: Endgame ще бъде кулминацията на последните 10 години от филми във вселената на Marvel, първият от които беше Iron Man, през 2008г. От тогава до сега видяхме 22 филма, като броим и Spider-Man: Far From Home, който излиза през юли и Captain Marvel, който излиза през март. 

И като говорим за Captain Marvel, по време на Super Bowl видяхме и нов тийзър за филма. Главната героиня общо взето показва на всички "кой е шефът".

Няма кой знае колко нови разкрития, но все пак получихме 30-секундно видео. Естествено, това не е изненадващо, като се има предвид, че филмът излиза съвсем скоро, а продуцентите не искат да ни дават спойлери, които да развалят удоволствието ни от филма. 

Captain Marvel излиза на 8 март 2019г.

Освен филмовите емоции повреме на Super Bowl имаше и такива на гейминг тематика. Първо, видяхме Ninja в реклама на Super Bowl. След това, забелязахме и "Subscribe to PewDiePie" кампания на стадиона. Освен битките на терена, битката между Felix “PewDiePie” Kjellberg и T-Series за повече събскрайбъри в Youtube се пренесе на изцяло ново ниво. 

Можем да кажем само едно. Големите имена в стрийминг индустрията разбират от реклама. 

Източник: The Vergenfl

Няма коментари

Напиши коментар