Нов трейлър на Toy Story 4
Кино

Нов трейлър на Toy Story 4

Всички нови трейлъти от Super Bowl 2019

Много големи компании, включително и Disney използваха Super Bowl тази година, за да покажат новите си трейлъри и нови идеи. Видяхме различни любопитни рекламни кампании, между които една на Ninja и една на PewDiePie. Видяхме и нов тийзър на Toy story 4.
Повече от 20 години след първия филм, ще видим продължението на популярния франчайз "Играта на играчките" - една от анимациите, с които са израснали децата на 90-те. 

В новия трейлър виждаме Bo Peep, която познаваме от втория филм на поредицата - Toy Story 2 (1999г.) Това обаче не е същата Бо, която познаваме. Тя е взела живота си в свои ръце... Колко предвидимо.

"Бо е поела контрола над собствената си съдба", казва режисьорът на Toy Story 4 Джош Кули в изявление за пресата. - Докато Уди е наблюдавал как Анди расте, Бо е събирала прах, докато не е решила да се направи нещо. Когато с Уди се срещат, те не могат да повярват, че са се намерили отново. "

Трейлърът хвърля светлина и върху няколко от най-новите герои на франчайза, които изглежда имат голям проблем с Бъз. 

Обобщение на Toy Story 4 от Disney Pixar гласи:

Уди винаги е бил уверен за своето място в света и, че неговият приоритет е да се грижи за детето си, независимо дали това е Анди или Бони. Но когато Бони добавя неохотно нова играчка, наречена "Forky" в стаята си, едно пътешествие на пътя заедно със стари и нови приятели ще покаже на Уди колко голям може да бъде светът за една играчка.

Премиерата на Toy Story 4 ще бъде на 21 юни, 2019 година. 

По време на Super Bowl 2019г. видяхме и няколко други интересни трейлъра, като най-много ни зарадваха тези на Avengers: Endgame и на Captain Marvel. Все пак, това са 2 от най-очакваните филма за годината. На  Super Bowl  2019 имаше за всекиго по нещо - от анимации за най-малките, през екшъни и комедии, до трейлъри на хорър филми. Ето и всички нови тийзъри в едно не особено кратко видео. 

Мога да кажа само, че идват доста интересни филми. "Историята на прислужницата", Avengers:Endgame, Captain Marvel, Us, Alita, и не само. Е, ще бъде интересно!

Източници: The Verge, IMDB

Няма коментари

Напиши коментар