Нов анимационен сериал от Marvel
Кино

Нов анимационен сериал от Marvel

След големия успех на новия Spider-Man ще видим и What If серии. 

Пригответе се комикс любители и ентусиасти, както и всички вие, които все още обичате вселената на Marvel. Компанията ще прави What If серии за новата услуга Disney+. Тази информация се появи в The Vergeslashfilm и други медии по-рано днес, като очакваме и официално потвърждение. 

Какво са What If серии? Tова ще бъдат серии (анимационни) по What If комиксите. Те представляват комикси, във вселената на Marvel, които проследяват събитията и героите, ако главни моменти от историите не се бяха случили. Разказвачът се казва Uatu. Той наблюдава Земята и Вселените. Първата комикс "Какво щеше да стане ако" история се казва "What If Spider-Man had Joined the 'Fantastic Four'? (Ако Спайдър-Мен се беше присъединил към Фантастичната четворка).

Какво е Disney+? Това е новата стрийминг услуга на Disney. Преди време ви споменах, че вероятно ще видим супер герои и нови сериали по Hulu или Disney+  в бъдеще, след като партньорските отношения на Marvel и Netflix приключиха. Ето, че се случва.

Ще се радваме, ако информацията бъде потвърдена, защото анимация в What If формат ще даде свободата на компанията да бъдат толкова странни, колкото си поискат. Освен това, може би ще видим някои от големите им звезди да озвучават сериите. Предстои да разберем. До тогава, ще очакваме повече подробности и около новите серии за Локи - Богът на злото, в който главна роля ще заеме Том Хидълстън.  Ако пък просто ви се гледа нещо на Marvel и не ви се чака - гледайте новия Spider-Man, който получи Оскар за най-добра анимация за годината или Капитан Марвел, който напоследък поставя нови рекорди по приходи и гледаемост. 

Няма коментари

Напиши коментар