Драми, трилъри и хоръри на килограм
Кино

Драми, трилъри и хоръри на килограм

"Destroyer", "Jonathan" и "Escape Room" с нови трейлъри

Супергерои, хора със свръхсили, мутанти... Добре де, но усещането само при мен ли е, че вече с нищо не сме изненадани. Не ме разбирайте погрешно, обичам комикси и супергерои, харесвах първите 10 епизода на X-men и първите 10 епизода нa Avengers...  Но не нагазихме ли твърде дълбоко в земите на ефектите и CGI-a и не избягахме ли много далече от истинските човешки преживявания?

След този кратък rant, ето и няколко филмови предложения.

Destroyer

Когато чуете името Никол Кидман, сигурно си представяте русокосата красавица, която сме виждали в толкова много роли. Да, но не и във филма Destroyer. На мен ми бяха нужни няколко минути, за да разбера, че жената от трейлъра е именно Никол Кидман.

Трейлърът загатва историята на бивш полицай, който се превръща в издирван престъпник с помощта на любовна история и много гняв.

 

В ролите: Никол Кидман, Тоби Кебел
Премиера: 25 декември 2018 г.

The Aftermath

Вторият филм днес е "The Aftermath". Действието се развива след края на Втората световна война в немски град, където Кийра Найтли живее с мъжа си, но се оказва в любовен триъгълник с местен жител. Дали "The Aftermath" ще има същия край като "Anna Karenina", скоро ще разберем.

 

В ролите: Кийра Найтли, Джейсън Кларк, Александър Скарсгард
Премиера: 26 април 2019 г.

Jonathan

След големия успех на "Split" от М. Найт Шаямалан, голяма популярност добиха филми, които разглеждат проблемите на психическите разстройства и дълбините на човешкото съзнание. "Jonathan" проследява живота на мъж, който всяка сутрин открива закуска и видео специално за него - направени от друга личност в същото тяло. Jonathan е успял да се адаптира, колкото е възможно, но нещата излизат извън контрол когато момчето се влюбва.

 

В ролите: Ансел Елгорт, Патрисия Кларксън, Суки Уотърхаус
Премиера: 16 ноември 2018 г.

Miss Bala

Когато един обикновен човек е въвлечен в интригите на мафията и правителството и семейството му е поставено на карта, тогава "куршумите решават всичко".


В ролите: Джина Родригес, Антъни Маки, Исмаел Круз Кордова
Премиера: 1 февруари 2019 г.

Escape Room

Няколко души са въвлечени в игра, за да направят живота си по-интересен. Всичко се обърква, когато разбират, че създателите на играта не се шегуват, а играта е на живот и смърт. Ще успеят ли да се спасят?


В ролите: Дебора Ан Уол, Тайлър Лабин
Премиера: 4 януари 2019 г.

The Possession of Hannah Grace

Преди известно време си говорихме за най-страшните филми на всички времена. Интересно, дали ще се наложи да включим и този в класацията? Една от най-смразяващите кръвта професии е тази на патоанатомите. Да работиш в морга звучи достатъчно страшно, а режисьорите на филма са се заиграли с този страх, добавяйки обсебено момиче.


В ролите: Стана Катик, Шей Мичъл, Кирби Джонсън
Премиера: 30 ноември 2018 г.

Кой от трейлърите ви направи най-силно впечатление и кой филм искате да гледате? 

Свързани страници

Виж всички
Премиера
Кои филми ще гледаме догодина?
Премиера
"Смъртоносни машини" - Нов трейлър
Кино
Топ 5 исторически сериала

Няма коментари

Напиши коментар