Новите трейлъри, които определено трябва да видите
Кино

Новите трейлъри, които определено трябва да видите

Aladdin, Frozen 2, Тhe Hustle и още

Уикендът почти мина, незабелязано, както обикновено, и който каквото гледал-гледал. Предстоят обаче интересни премиери, а ето и трейлърите, които обезателно трябва да видите. 

Естествено, вече отделихме специално внимание на Аладин и Замръзналото кралство 2. Повече за тях, можете да прочетете тук и тук. Ако пък сте пропуснали трейлърите, ето ги и тях. 


Замръзналото кралство 2 

 Очакваме филма през ноември 2019г. 


Аладин

Премиерата на филма е на 24 май.


Killing Eve

От филмите на Disney сменяваме курса рязко, като обръщаме внимание на един от най-харесваните нови сериали за миналата година, а именно Killing Eve и новия трейлър на филма. Първият сезон беше огромен успех, а втория очакваме от 7 април. (Очертава се много вълнуващ април!). 


DC Super Hero Girls

Идват и серии на DC за група супер момичета. Шоуто започва по Cartoon Network на 8 март, а ето го и трейлъра. 


The Hustle

На 10 май излиза и един дългоочакван римейк, а именно The Hustle. В главните роли ще видим Ан Хатауей и Ребъл Уилсън, което ни гарантира интересно и забавно преживяване. Режисьор на лентата е Крис Адисон. 


Catch-22 
Hulu ни предлагат 6 епизода адаптация на име Catch-22 . Премиерата е на 17 май, а филмът е частично режисиран от Джордж Клуни, който и играе Scheisskopf.


Ма 

Октавия Спенсър ще играе миловидна жена, склонна към убийство в Ma, или поне тоява ни казват от студиото. Филмът излиза на 31 май 2019г., а ето го и трейлъра. 


Очакват ни много интересни филми и сериали, и един страхотен филмов април. Оставаме в очакване на още трейлъри и разбира се първите премиери. 

Свързани страници

Виж всички
Култура
Toп 5 полезни сайта за нови умения
Кино
Frozen 2 с настръхващ първи трейлър
Култура
Топ 3 Аниме поредици за гледане

Няма коментари

Напиши коментар