Новите трейлъри и добре забравените стари
Кино

Новите трейлъри и добре забравените стари

Трейлърите, които силно препоръчваме да видите.

Този уикенд не сме си говорили за кино и затова понеделнишки поправяме грешката. Ако ви е твърде студено и не ви се излиза навън, или просто имате нужда от кратка почивка в напрегнатия понеделник, можете да разгледате трейлърите по-долу.

Toy Story 4

Доста се изговори за Toy Story 4. Дали ще видим отново всичко това, ковето сме виждали като деца? Дали ще бъдем приятно изненадани с нови идеи? Ето че излезе първият тийзър трейлър на анимацията, който не ни казва почти нищо, но пък ни върна 20 години назад във времето, срещайки ни отново с героите от детството ни. Световната премиера на филма е на 21 юни. И понеже тийзърът очевидно не ни е достатъчен, ето още едно видео.


Dumbo

Отново римейк на класически филм, този път от Тим Бъртън. Актьорският състав е впечатляващ и доста повдигa цялостните очаквания към лентата. Ще видим Ева Грийн, Колин Фарел, Луси Де Вито, Дани Де Вито и Майкъл Кийтън.


Thugs of Hindostan

Просто няма как да пропусна да ви покажа това. Ако ви се гледа индийски филм, събран в трейлър, днес е вашият ден. По време на трейлъра вероятно ще се смеете и ще плачете, затова го оставям тук.


Mrs. Wilson

Рут Уилсън ще изиграе не друг, а своята собствена баба, във филма "Mrs. Wilson". Екранизацията е създадена по мемоарите на въпросната дама и ще излезе догодина. Алисън Уилсън мисли, че животът й е напълно нормален, докато съпругът й нe умира и на вратата й не се появява жена, която твърди, че е истинската г-жа Уилсън.


Fighting with my family

Филмът излиза на 22 февруари и ще проследява историята на семейство, което иска да пробие в WWE. Жанрът е комедия. Разбира се, ще видим и Скалата.


Buffalo Boys

Лентата е сингапурският претендент за Оскар. След години изгнание, братята Jamar и Suwo се завръщат в родната земя, за да търсят отмъщение за смъртта на баща си. Филмът излиза през януари 2019г.

Нave Fun!

Свързани страници

Виж всички
Кино
Порция нови трейлъри за закуска
Кино
Драми, трилъри и хоръри на килограм
Кино
Pokémon Detective Pikachu с първи трейлър

Няма коментари

Напиши коментар