Нов трейлър на Detective Pikachu
Кино

Нов трейлър на Detective Pikachu

Какво му трябва на един филм, за да става за гледане?
 

Отговорът е много прост - Райън Рейнолдс. Да, бях решила, че няма да пиша, говоря и камо ли пък да гледам новия Pokémon. Само че видяхте ли новия трейлър?

Преди да затворите разочаровани статията, позволете ми да обясня какво имам предвид. 

Добре, нека се абстрахираме от това, че гледаме филм за покемони. Нека си представим, че вместо CGI Пикачу, на екрана виждахме например... Дедпул. Ето, всичко си идва на мястото. Филмът изглежда като приятна комендия за пораснали, а покемоните са само допълнение. Ако гледате на нещата по този начин, на дали ще сте разочаровани накрая. Най-малкото защото, ако го гледаме като типичен покемон филм, лентата ще отнесе доста критики (най-вече по повод визията на покемоните). 

Ето и какво сподели самият Райън Рейнолдс във видео "зад кулисите". 

Да си го кажем направо. Видеото е скандално! Смях се с глас, когато видях, че и Блейк Лайвли участва в него. 

"My daughters, they may never see their dad again"

Иначе, новият филм на Warner Bros ще включва странно изглеждащи покемони и както виждаме от трейлъра - огромен Mewtwo. Райън Рейнолдс ще озвучава Пикачу, ще видим и Джъстис Смит, когото познаваме от ролята му в Джурасик свят. Както знаете, и както не веднъж споделих, не съм много обнадеждена относно вида на покемоните, повечето от които изглеждат меко казано странно. Cubone от друга страна е изключение, защото изглежда доста сладко. (Нали е сладък!?)

Повече за игралния филм за детектива Пикачу ви разказахме в тази статия. Премиерата на филма ще бъде на 10 май 2019г. 


Какво мислите за трейлъра? Ще спаси ли Райън Рейнолдс филма? Споделете мислите си в коментар! 

Няма коментари

Напиши коментар